Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedbe ditech
gokiSP:
dobro ide ditech ako se ljepo ustela..ja sam vozio jedno vrijeme serijalu samo sa spuhom i isla je nekih 70 na krajnjoj al mogo si ju cimnut kad kod si htio.. :)
Po?etnik:
ma ne kazem ja da su oni kante ali su neusporedivi naspram karburatora, jebiga sto je je. imao sam ja pure jeta i nisam nesta pretjerano zadovoljan bio, ali mozda ti ditech imaju to bolje rjeseno, neznam
hondastreet:
evo takoder imam trenutno di-techa...istina moj je potpuno serijala,a sto se tice benzina ovisno gdje tocim razlika se osijeti...a performanse i sl. mislim da je jedan od boljih skutera,a potrosnja mu je stvarno smijesna...naravno govorim za serijski..
Iwo SR Tuono:
Ma ni kad stavis kit neces osjetit potrosnju :icon_biggrin: vise trosi karb sa spuhom nego ditech sa kitom i spuhom i svime :headbang:
B.E.G.A:
Apsolutno :D
Injekšon na 50ccm je znanost za sebe xD
NOVO
E da što se tiče trokiranja,vrlo jednostavno riješenje,karnister od 10L,dobar lijevak sa gustom mrežicom unutra.
Dakle kupit benzina u karnisteru i ostavit preko noći da odstoji,da se proljavština i voda slegnu,sutradan natočiš i sve 5.
Nije mi zatrokirao cca 500km,sviječica stara samo očišćena sa sredstvom za odmašićvanje peći.
E da,zadnjih litru benzina iz karnistera ne točite ni slučajno,iskoristite za kosilicu ili nešto slično.
Ostavio sam jednom pol litre sa dna karnistera i stavio u staklenu bocu,unutra je bilo milijun mrvica,katastrofa.
Probajte ako već niste,vratit će vam osmijeh na lice xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju