Tehnički kutak > Tuning skutera

Usporedbe ditech

(1/6) > >>

B.E.G.A:
Došao danas na ideju da isprobam par kombinacija sa serijskim ECUom,Malossi ECU i Polini čašicom.

Cijelo vrijeme sam vozio sa Malossi ECUom..

Spojim ja serijski ECU,okrenem ključ i prva razilka koju sam primjetio je da pumpa duplo duže vuče,osto sam iznenađen,upailm skuter i odma skužim da je duplo slabiji ler gas,skroz drugčije-mirnije radi,onda idem napravit đir da vidim jel ima razlika u perfomanasama,odgovor na gas je drugačiji,sa Malosijevim ECUom je dizao okretaje dosta brže,malo okreneš ručicu i trzne,bome sa serijskim nije tak,tromiji je,a što se tiče ubrzanja i međuubrzanja male su razlike,recimo primjer prije je od točke A do B navlačio 72km/h sad recimo 69-70km/h. Krajnja također nešto niža,malo ispod km/h,prije skoro centimetar ispod km/h.

Onda sam upario serijski ECU sa Polini čašicom,i nakon sat vremena mrdanja oko šajbica i štelanja došo je na svoje.
Serijski ECU + Polini čašica (jedna debala šajbica) + Malossi Red Spunge (prerađen airbox).
U leru radi ko serijski ali kad pipneš gas okretaje diže ko zapeta puška i onak ih još malo zadrži,predobro. Odgovor na gas najbolji što sam imao.
Sad recimo dionica A do B navuče skoro 75km/h jer se prije počne razvrtavat.
Ugrubo rečeno 0-80km/h neki 12tak sekudni. Bit će video ovih dana.
Krajnja kao sa Malossi ECUom 1cm ispod km/h.
E da jedino imam filing da se Malosijevim ECUom više vrtio.

POZZZ

grunner:
ma meni su ti ditech potpuni promasaj, uvijek se sjecam onog ditech prvog jetforcea pa moj ga  rodjak ima stalno neke probleme sa njim uvijek se uzjebe....ali sigurno da to talijani bolje rade

Luka 0101:
ditech je super stvar ali ne za nasu kvalitetu goriva

grunner:
tu oko kvalitete goriva si apsolutno u pravu, skontaj ovo ja neki dan uspem u svog mercedesa 2.0 benzin 90.g.p to je onaj stariji 190 sa karb. i auto totalno trokira koliko ima vode u gorivu nemozes ga nikako voziti, e sad zamisli syta se radi sa ovim novim autima a pogotovo motorima...ccc, a znaju zacjeniti gorivo mamu im...

Iwo SR Tuono:
Bega si probo malossi ecu i polini ventil.
To na 70tki yebe majku...al i previse benzina daje pa nemogu smjesu pogodit bez obzira na RS i preradu airbox-a
al bome i trosi  :toothy3:
ko karb serijski  :toothy12: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju