Tehnički kutak > Tuning skutera

Usporedbe ditech

<< < (6/6)

Iwo SR Tuono:
E cujes,kako ti vadis zeleni injektor iz onog crnog tijela,kupio sam polovan i svoj injektor ocu prebacit u to tijelo al ovaj nejde van,a nebi ga htio strgat jel ima tek 6000km i mogu ga prodat  :toothy3:

EDIT:

Malo sam sile upotrijebio i izašlo je van, tak da sad doma imam 3 zelena injektora čitava i ispravna...ako ko hoće može jedan u zamjenu za raspršivač tj. plavi injektor a ako ne onda na prodaju je jedan...stavit ću u tržnicu

hondastreet:
ovo vezano za benzin na ini i omv-u se u potpunosti slazem...sa omv bengom ide bez greske, ni trokira ni nist, nisam imao gotovo nikakvih problema niti sa ininim  benzinom ali se osijeti znatna razlika ;)

BM0021:
Ja dok sam imao ditecha sam tankao na ini i nije bilo nikakvih problema, isao je dosta bolje od drugih serijskih skutera, trosio duplo manje... Jedino sta je potencijal za pojacavanje dosta ogranicen i sve je skupo pa sam se prebacio na piaggio masinu s karbom al inace sam bio stvarno zadovoljan s ditechom!

Zeljac:
ja imam ditecha vec 5 god mislim prvi sam vlasnik motor sada fali 200 ili 300 km do 30000 motor stvarno necu prodat a mogo sam puno puta ide jako dobro sve je serijski jedino imam alspuh leo vinchie tt i malossijev filter ,,, motor po satu prelazi preko onoga kmh 2 3 milimetra na nikakvim nizbrdicama sada me zanima taj malosi ecu ko to ima za prodat a da nije skup jel mi crkla pumpa i onaj kopresor pa me to kostalo ,, pa sada se gegam heh ali ditech najbolji motori
sa litrom se vozis oho rezerva svjetli nema veze a ne ovo karb sam trosi ko blesav i tocim samo sa omv 100 a prije sam dovezo iz ceske kad je brat nes prevozio 10 litara omv super 100 to je nes jace motor serijala cak i alspuh sam imo obican motor je iso na zadnji od tada sam se uvjerio da u hr gorivo ne valja nista ,.. .

B.E.G.A:

--- Citat: Zeljac - 19 Kolovoz, 2009, 11:31:37 ---malosi ecu ko to ima za prodat a da nije skup jel mi crkla pumpa i onaj kopresor pa me to kostalo
--- Kraj citata ---

Imam ja,i ne treba mi,al neć prodat :D
Daleko bolja je Polini čašića ;)
Jedini problem sa čašicom je kod prvog paljenja ujutro,nemoš vozit na pola gasa,trokira ko lud,to mi malo problem jer ga nikad nisam stiskao dok se ne ugrije pa se malo teže vozit,čim dođe na radnu temperaturu trokiranje postaje prošlost ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju