Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedbe ditech
Iwo SR Tuono:
scooter-injection.com
DiTech/Purejet/Peugeot TSDi parts & tuning :icon_biggrin:
ionako je sve isto sta se injektora i pumpe i tog tice :icon_biggrin:
Po?etnik:
vidi ih, nahvalise ditech a ti skuteri su smijesni.. nije injection za skutere - dokazano .. kolko su njih proizvodili uopce? godinu dana ? cuo sam da su odustali od njihove proizvodnje jer su teski promasaj ..
Iwo SR Tuono:
DiTech 4 godine i PureJet
danas se DiTech izvozi u ameriku sa morini agregatima,a u europi imas i dalje za kupit purejet SRku ili Runnera...a ako su promasili zasto je i razvoj dalje nastavljen,trebali su obustavit onda i proizvodnju dijeliva,a ti dan danas u Trstu imas originalne dijelove kupit za ditecha...skuter ko i svaki drugi,samo nije zcaka za seljaka pa ni ditech nije za svakog ;)
Po?etnik:
da ali vjerojatno se 100 puta slabije prodaju.. ima on i svoje prednosti i svoje mane, definitivno ga je najbolje ostavit na serijali bez blokada i bok.. mala potrosnja i ostalo... druge solucije - bacanje para performanse nist posebno..
Iwo SR Tuono:
Gle prijatelju,neda mi se tu dokazivat na forumu ti nista,imas znanja o skuterima i na forumu si clan kao i ja,ali jednom ako bude srece nekad cemo se srest i dobit ces krug od mene na mom ditechu pa ces procjenit performanse i kako ide da ti bar malo promjenim aspekt gledanja na te skutere :notworthy: :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju