Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedbe ditech
neno20:
kakvi su vam onda vaši ditechi, ja već 7000 km napravio i nikada ništa, a kada sam ga uzeo imao je serijsku svjećicu i trokirao kao blesav, sa svjećicom koju mi je ivo preporučio i gorivo na tifonu,kao što sam rekao ni najmanje sitnice od kvarova u tih 7000 km. nadam se da će tako biti i dalje... :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
@bega: prestao filtrirat gorivo vec odavno,samo sam gubio vrijeme a na omvu je bio ok zin,iako sam ima 3 tjedna kroz povrat ispustio zadnjih pol litre iz rezervoara i nije mi licilo na benzin,vise na vodu+ prljavstine nutra.
Za mene Ditech nemoze bit los,pod kvar uzimam jedino razletavanje radilice,sve ostalo je macji kasalj xD
B.E.G.A:
A jebi ga ... Dok sve štima ovak sa karnisterom tak ću točit i amen.
Daj mi reci jesi probao stavit filter goriva na relaciji rezervar - pumpa ???
Iwo SR Tuono:
Nee,nema potrebe jer na omv-u je stotka ok,a ako negdje dalje idem do cepa ga natankam pa uvijek naidem na tifon ili omv
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 17 Kolovoz, 2009, 10:54:26 ---Nee,nema potrebe jer na omv-u je stotka ok,a ako negdje dalje idem do cepa ga natankam pa uvijek naidem na tifon ili omv
--- Kraj citata ---
Probat ću danas sa filterom između rezervara i pumpe,nadam se da će imat učinka.
Jbg kod mene nema tifona,a najbliži omw 30tak km.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju