Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedbe ditech
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 13 Kolovoz, 2009, 21:33:34 ---Bega si probo malossi ecu i polini ventil.
To na 70tki yebe majku...al i previse benzina daje pa nemogu smjesu pogodit bez obzira na RS i preradu airbox-a
al bome i trosi :toothy3:
ko karb serijski :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Naravno da sam probao. :icon_biggrin:
Trokira na ful gasu bez obzira na šajbice. Na 3/4 gasa ide kao samo sa Malossi ECUom na ful gasu i čim dodaš ful gas uguši se,probao i bez filtera,sa gljivom i RSom.
Aaa nastavlja bega sa istraživanjem :glasses9:
Aj vi tamo nemojte pričat gluposti treba se neko i s ajnšpricom bavit,lako nabrijat karb ... LoL
Iwo SR Tuono:
Ja sad počinjem gonit tu kombinaciju, skuter se trga sa asvalta...al još mi zvono fali i tako neke šeme...e bega ajmo otvorit neku firmu za injekšne i to...treba nam neš love i dobra web stranica za uvaljivat injektore i čašice i na konju smo :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
gokiSP:
taj dojam da skuter trga asvalt imas zbog krivog zvona :icon_tongue:
Iwo SR Tuono:
Hahaha :toothy12: :toothy12:
nene,znam ja sta pricam kako je prije bilo dat gas na 70 a kako je sad.
Kako sam se prije mucio a danas bez beda sam ga cimnuo,drugacije skuter fercera sad...a za zvono lako,u 4ak je na vratima,lik u bimotu je nenormalno susretljiv i normalan sto se tice poslovanja,toliko da granici sa sumnjom XD :laughing6:
B.E.G.A:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 14 Kolovoz, 2009, 21:10:05 ---Ja sad počinjem gonit tu kombinaciju, skuter se trga sa asvalta...al još mi zvono fali i tako neke šeme...e bega ajmo otvorit neku firmu za injekšne i to...treba nam neš love i dobra web stranica za uvaljivat injektore i čašice i na konju smo :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Apsolutno :toothy12:
Kak ćemo se zvat ? :dontknow: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju