Tehnički kutak > Tuning skutera

Diskusija o kočnicama

<< < (3/14) > >>

gokiSP:

--- Citat: 2TDottore - 30 Srpanj, 2009, 14:45:00 ---rms imas u auto bilu a malossi plocice su odlicne imam ih ja na zipu al nisu nista bolje nego ove sve druge navedene osim kaj placas 50% skuplje zbog imena...

--- Kraj citata ---

nisam imao nikad malossi plocice ali kolko sam primjetio dosta duze traju ali to opet ne mora bit tocan podatak jer potrosnja plocica uvelike ovisi i o stilu voznje..

Ensiferum:
kolko kosta i el valjda to ista, mislim kolko bolje koci
mene zivciraju kocnice ak ih jako stisnem odmah stane al bogme neda mi se vise ganjat zadnji kraj

stark1:
kod mene na runneru je prednja dobra..ukoci odma..ali zadnja..koma,full je stisnem i opet nece kotac da skroz zablokira
a dok sam na sf2 kocio znao sam tragove gume ostavljati iza sebe 10 tak metara kako je kocilo

Ensiferum:
i meni zadnja nie bogme sto al u kombinaciji s prednjom staje
samo ja bih to jos bolje

Drnda:

--- Citat: Ensiferum - 30 Srpanj, 2009, 15:14:20 ---kolko kosta i el valjda to ista, mislim kolko bolje koci
mene zivciraju kocnice ak ih jako stisnem odmah stane al bogme neda mi se vise ganjat zadnji kraj

--- Kraj citata ---
ako je ono ganjanje zadnjeg kraja ja sam rossi.. sjedni sa mnom pa ces vidjeti sto je ganjanje zadnjega kraja...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju