Tehnički kutak > Tuning skutera

Diskusija o kočnicama

<< < (4/14) > >>

gokiSP:
drnda rejser... :toothy9:

dino gp1:

--- Citat: ivanm - 30 Srpanj, 2009, 13:24:28 ---imam novijeg NRG-ja i ima kineske čeljusti..
dobro ajde, to je valjda normalno za današnje vrijeme..
ali serijske disk pločice su dosta loše, naime jedva stajem, mislim moram ko konj stisnuti brenzu da skuter zakoči..
uspoređujući to sa sf-om, ispada da on puno bolje koči makar ima manji disk.. istina je ja je 20 kila lakši od nrg-ja ali ipak..
izgleda da je stvar u serijskim pločicama koje su valjda pretvrde, pa se sad pitam koje da kupim, nove u piaggio dućanu, a ima i neke Malossi, prednje su 120 kn..
što preporučate?

--- Kraj citata ---

Ma te serijske ne valjaju ništa, slabo koče i potrošile su mi se poslije malo više od 2000 km, sada imam ebc i zadovoljan sam :icon_thumright:

Ensiferum:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Srpanj, 2009, 15:19:15 ---ako je ono ganjanje zadnjeg kraja ja sam rossi.. sjedni sa mnom pa ces vidjeti sto je ganjanje zadnjega kraja...

--- Kraj citata ---

hmmm ti i onaj ludjak koi slajfate ko ludjaci sta cu vam ja
samo cekan kad ce se slupat ali eto
meni problem kad mi auto izleti stat, bogme koi put mi lipo ode
ne zelim da mi se to dogodi tako da

btw s tobom se vozat, ipak mi e drag moj zivot  :toothy10:

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 30 Srpanj, 2009, 15:11:42 ---nisam imao nikad malossi plocice ali kolko sam primjetio dosta duze traju ali to opet ne mora bit tocan podatak jer potrosnja plocica uvelike ovisi i o stilu voznje..

--- Kraj citata ---

Normalno, ja polako vozim i zato su mi se zadnje i potrošile nakon nešto više od 2000 km :laughing11:

Drnda:
ja zadnjom kocim nekih 5%, prednja uvijek.. a ivane, bolje se naviknuti na to da ti zadnji kraj voli plesat nego da se jednom prepadnes i zabijes se negdje... meni je puno puta cijeli motor trzao lijevo desno sa dvojicom ali gavno je ostati priseban.. i nekada proletjeti u lijevu traku....  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju