Tehnički kutak > Tuning skutera
Diskusija o kočnicama
Ceki21:
nrg power ima ono smece od celjusti :)
uzmi ferodo original
ili nabavi nove celjusti
2TDottore:
meni su i trw ili rms za 80kn cist dobre jedino sto malo cvile kad skroz lagano se stisne kocnica ali to je sitnica jer koce odlicno naspram originalnih koje su tvrde.....nema potreba davat 180kn za plocice za skuter koji ide manje od 100 i jos takve koje jedu diskove i treba ih posebno grijat......vozio sam takve ali ebc racing na cagivi tak da znam o kakvim je plocicama rijec....
ivanm:
gdje se mogu kupit rms u zg i ponavljam, kakve su Malossi pločice?
gokiSP:
--- Citat: 2TDottore - 30 Srpanj, 2009, 14:40:55 ---meni su i trw ili rms za 80kn cist dobre jedino sto malo cvile kad skroz lagano se stisne kocnica ali to je sitnica jer koce odlicno naspram originalnih koje su tvrde.....nema potreba davat 180kn za plocice za skuter koji ide manje od 100 i jos takve koje jedu diskove i treba ih posebno grijat......vozio sam takve ali ebc racing na cagivi tak da znam o kakvim je plocicama rijec....
--- Kraj citata ---
slazem se..ja vecinom koristim ferodo..
2TDottore:
--- Citat: ivanm - 30 Srpanj, 2009, 14:42:46 ---gdje se mogu kupit rms u zg i ponavljam, kakve su Malossi pločice?
--- Kraj citata ---
rms imas u auto bilu a malossi plocice su odlicne imam ih ja na zipu al nisu nista bolje nego ove sve druge navedene osim kaj placas 50% skuplje zbog imena...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju