Tehnički kutak > Tuning skutera
Diskusija o kočnicama
Benjamin:
--- Citat: MotoManijak - 01 Kolovoz, 2009, 11:46:48 ---decki a jel je istina da se krvavo namucis da ozracis kocnice na piaggiu
--- Kraj citata ---
Ne...
Ko zna kak ide taj ih odzraic za 5min.
A kaj se tice celjusti i toga..pogledajte koja je zapremnina pumpice kocnice na novojim i starijim...ja sam nedanvo mjenjao prvu pumpicu od vxr sam metao..veci pritisak moze nadrukati i s time jace kociti i bolje se da dozirati..mozda bi to pomoglo smao da se zamjeni..mozda i celjust nije tolki problem...a kaj se tice disk plocicam oguce da losije koce jel je smjesa napralvjena tako da drzi vise km a s time i losije koci...one semi sint od malossi ili slicnih proizvodaca su full mekane i torse se brzo ali i koce zato..i trpe vece temperature.
Ja sam sebi smontirao za sada kopletan kocion set up od vxr dvoklipne celjusti i pumpicu...opleteni lajtung je..sadj os gleam smao disk bolji uzeti i mekse plocice i onda je to avion...prednju gumu si moram rijesiti jel sad vec nedrzi i prokliziva kad prejako kocim...
SlowRider:
Interesira me koje su dobre plocice i koje ne skripe za AJP celjusti od peugeota.
Kakva je procedura sa odzracivanjem AJP kocnica kod peugeota, negdje sam citao da nije bas jednostavno :icon_scratch:
Drnda:
ja koristio samo karbon lorejn... nikada ni malo zacvilie nisu.. prvih 700 km koce odlicno, kasnije su nekako teze blokirale kotac i malo meksa rucka je bila cini mi se :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju