Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti Warrior 125-sex edišn

<< < (5/24) > >>

gokiSP:

--- Citat: gun_rider - 28 Srpanj, 2009, 00:44:43 ---ovo je bia prosjek nekih 80km/h, znači laganini...inače otvorene vožnje teško klanje...3.5 litre troši...
po gradu do 4 litre malo žešće vožnje, kombinirano 3.5 litre...s tim da ima dobar dio vožnje u dvoje :happy6:

al sia bi mu multivar sad ko budali pleska...imam rupu 70-85km/h...pogotovo s ovim auspuhom...jer traži okretajaaa...na nižim okretajima je motor mrtav :)

--- Kraj citata ---

nije nego ti neznas vozit pa mislis da ima rupu... :toothy3:

dino gp1:

--- Citat: gokiSP - 28 Srpanj, 2009, 00:57:10 ---nije nego ti neznas vozit pa mislis da ima rupu... :toothy3:

--- Kraj citata ---

:laughing1:

Samo ti stavi multivar, ne slušaj gokia :laughing9:

gun_rider:

--- Citat: gokiSP - 28 Srpanj, 2009, 00:57:10 ---nije nego ti neznas vozit pa mislis da ima rupu... :toothy3:

--- Kraj citata ---

hahhaha...tribalo bi ubost nižu, jel? :P
ma stavia bi ja multija...al 950kn...nekako mi puno to :toothy11:
neke mi se druge šeme povlače po glavi...da je na njega puknit piaggio mašinu 250ccm...to kad bi uletila neka prilika za pristojne novce nać mašinu...nebi se mislia :)

gokiSP:

--- Citat: gun_rider - 28 Srpanj, 2009, 01:02:24 ---hahhaha...tribalo bi ubost nižu, jel? :P
ma stavia bi ja multija...al 950kn...nekako mi puno to :toothy11:
neke mi se druge šeme povlače po glavi...da je na njega puknit piaggio mašinu 250ccm...to kad bi uletila neka prilika za pristojne novce nać mašinu...nebi se mislia :)

--- Kraj citata ---

e, lako se vozit u 4. na kvarat gasa i trosir 2 i pol litre benzina..treba ubost nizu i gas pa da vidis kako ide... :toothy12:

nego ovo sa 250ccm masinom mi se svida veri mac... :toothy10:

gun_rider:
uff...250ccm na to multivar i malo tvrđe federe kvačila...na 120 kila...šta bi to bilo živčano uffff :jerk: :jerk: :jerk:
al triba minjat komplet instalaciju, iskemijat dobar nosač itd itd...bilo bi tu posla...al najveći problem je ipak mašina...nać nešto za povoljne novce :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju