Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti Warrior 125-sex edišn

(1/24) > >>

gun_rider:
da ne pišem sve ispočetka kopirat ću malo sa drugog foruma 8)

motor kupljen u 8 misecu prošle godine.

1motor nikad lupan, 2003 godina ženska vozila. 7tkm.

bia je pali-vozi ali od struje ništa nije radilo osim svitala i pozicije...bilo krivo pospajane neke instalacije, prominia bateriju i sve 5.
druga stvar šta motor nikako nije radia kako triba...gasia se na minimumu, trokira, ima nemiran ler...nakraju se ispostavilo da me jebe čok koji nije bia originalni...osim šta je vuka falš zrak bia je cilo vrime uključen...stavljen drugi sa kraćom iglom tako da je sad čok koda ga i nemam...stalno isključen

picajzla sam pa je prvo bilo dovest ga u besprijekorno stanje...prominjene su pločice prednje i zadnje ferodo, remen kevlar malossi, ulje u mašini, getribi, svićica, filteri, sav potrošni materijal u biti...prominjene brave komplet, pretapeciran sic, ležajevi prednjeg i zadnjeg kola...uglavnom sve pi*darije koje sam naša da ne nabrajam sad...

evo kako je to izgledalo prije, nemam nekih starijih slika...

kad je sve izminjano idemo ga malo upicanit  
skinut blatobran s tablicom, prozirni štop stavljen

pa su išle felge, deklo i još neke pi*darije u crno...napravljen fensy nosač tablice, stavljena ispod repa

pa je stavljen alarm sa daljinskim paljenjem, pa je nabavljen leo 4road za njega...

...koji trenutno nije na motoru...njegova grana mi je malo sjebana, triba napravit novu, i poštelat motor. sve ću slikat i napisat...evo još jedna slika

gun_rider:
napravljena grana, triba još samo ulaz u top rješit...to je lako...i novi centralni

ali ono najbitnije je da sam sa centralnim dobia malossi nalju. ima da leti

EDIT
prominia centralni...ovaj je kraći i nešto tvrđi...motor se preporodia...ispegla san rupu na startu i više mi ne padaju okretaji toliko kroz ubrzanje ko prije...

gun_rider:
novi rep ou jea

kako je počelo lijepo vrijeme tako su počele i vožnjice  prekjučer otvorena cesta, , uzbrdice-nizbrdice lagana vožnja prosjek nekih 70km/h na z gasa potrošnja 2.4 litre na 100km  nisam moga virovat, ugodno iznenađenje

gun_rider:
xenon 6000K, kupljeno od chipanog, digitalni balasti ovo ono

uletila mi bila jedna dobra prilika pa sam proda lea i kupia serđu sa karbon kapom po sporCkoj cijeni :glasses9:

grana je složena fi30 od glave do topa po uzoru na lea, top stavljen.
međutim motor nije mrda s mista...al doslovno...tribalo je to malo uštelat

sad su na njemu rolice 13g i žuti centralni...šta da kažem...motor se preporodia...al tribalo bi još možda pola grama lakše rolice...ostala je još mala rupa na startu to triba rješit malo tvrđim federima kvačila
još par brojeva veća dizna jer mi je smjesa sad malo siromašna na ful gasu
uglavnom evo par slika

ubrzo ću stavit i koji video triba uploadat na youtube :bravo

shegy:
pravo mi je fora taj f18! svaka pohvala  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju