Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Malaguti Warrior 125-sex edišn
gokiSP:
a nesto tipa nex 500 ili bev 500.. :frajer:
duje87:
kad si redikul..al nije lakse nac masinu 200cc kojih ima na trafikama i to za male pare se da nac..nego 250cc,kojih je jako malo i tesko ce ti uletit,as ako uleti nece bit povoljno,a razlika je tako minimalna da ni sam ne bi virova kad bi usporedia..
n0n4m3:
ajde ti i ta potrosnja .. nisi vozia ni na 1/10 gasa ..
nisi napomenia da smo do tamo isli duzim putem .. jedno 100km .. a nazad 80 ... tih 10 se izgubilo po mjestu ..
u tih 100km prvih 60km .. bilo nas je 3 .. sf2 50ccm , boatian 50ccm i ti 125ccm ... pratili smo boatiana .. uzbrdo nesto sitno .. po ravnici 60 prosjek .. ja vozia na 1/3 gasa .. poslije toga sam pun gas cilin puten do vodica .. mozes mislit kako se ugrijao kad mi se otopila kada od sica .. :toothy12: potrosio sam skoro pola rezervara ... a prvih 50km mi se kazaljka s vrha nije makla ..
kad smo se vracali pratia si moj tempo .. kojih 80 po ravnici 90 nizbrdo .. 70 uzbrdo .. negdi 60 i tako ..
i moj popije ka i tvoj ... a sta bi bilo da si ti pun gas ? samo bi brze dosa i vise goriva ulia :toothy12:
gun_rider:
--- Citat: gokiSP - 28 Srpanj, 2009, 01:27:03 ---a nesto tipa nex 500 ili bev 500.. :frajer:
--- Kraj citata ---
to je ipak bokun mašine...neznan kako bi to bilo vozljivo...a vibracije...moment...uvijanje rame...injection...kočnice...ovjes :laughing7:
imam kombinaciju da dam warriora i 1000€ za beva 500 cruiser...i to je bila ponuda bez serđe i xenona...al vozia san taj motor i nije mi to neki đir :dontknow:
trom za po gradu...dok se on ne razvrti...težak za pribacivat iz ćoše u ćošu...čudan za ćoše...velik...nesviđa mi se to nekako :)
al za ovakve duže puteve mila majka...ima snage, udoban uff...al draža su mi ova manja živčana prdekala :glasses9:
gokiSP:
--- Citat: gun_rider - 28 Srpanj, 2009, 01:33:50 ---to je ipak bokun mašine...neznan kako bi to bilo vozljivo...a vibracije...moment...uvijanje rame...injection...kočnice...ovjes :laughing7:
imam kombinaciju da dam warriora i 1000€ za beva 500 cruiser...i to je bila ponuda bez serđe i xenona...al vozia san taj motor i nije mi to neki đir :dontknow:
trom za po gradu...dok se on ne razvrti...težak za pribacivat iz ćoše u ćošu...čudan za ćoše...velik...nesviđa mi se to nekako :)
al za ovakve duže puteve mila majka...ima snage, udoban uff...al draža su mi ova manja živčana prdekala :glasses9:
--- Kraj citata ---
neznan..ovo za masinu je bila sala..al ova ponuda za beva je jebena..ja bi da odma...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju