Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti Warrior 125-sex edišn

<< < (4/24) > >>

gun_rider:
danas se ja i n0n4m3 sa foruma uputili na jednu maalu vožnjicu :toothy11:
split-vodice cestom uz more...nazad priko boraje...190km otukli...iz vodica do splita za uru vrimena bez stajanja (on na sf2 50 kubika)
a u vodicama...ajmeeeee koji je ono gušt...onaj asfalt...glatki...bilo koja ćoša...di god takneš samo gas motor je već u boku...predobro :headbang:

i ono šta je najluđe...u tih 190km motor je popia 5.2 litre...šta će reć da je popia 2.75 litara na 100km :dontknow: :o :toothy12: :toothy10: :laughing7: :happy6: :happy8: :headbang: :notworthy:

dino gp1:

--- Citat: gun_rider - 28 Srpanj, 2009, 00:14:58 ---i ono šta je najluđe...u tih 190km motor je popia 5.2 litre...šta će reć da je popia 2.75 litara na 100km :dontknow: :o :toothy12: :toothy10: :laughing7: :happy6: :happy8: :headbang: :notworthy:

--- Kraj citata ---

I onda kada netko govori da 4t ne valja, moj 70 ccm pa po tome više od duplo pije ;D

gun_rider:
a jbga...2t mašina...mora pit više od 4t da ga jebeš :dontknow:
jedino...još uvik mi u ušima bruji serdarević...hahhaha stvarno bi ga tribalo malo utišat za ovako duže vožnje...boli glavaa :toothy12:

dino gp1:

--- Citat: gun_rider - 28 Srpanj, 2009, 00:31:56 ---a jbga...2t mašina...mora pit više od 4t da ga jebeš :dontknow:
jedino...još uvik mi u ušima bruji serdarević...hahhaha stvarno bi ga tribalo malo utišat za ovako duže vožnje...boli glavaa :toothy12:

--- Kraj citata ---

Znam ali kada vidim ovu potrošnju nekako mi 4t postane draži :laughing11:

gun_rider:

--- Citat: dino gp1 - 28 Srpanj, 2009, 00:38:43 ---Znam ali kada vidim ovu potrošnju nekako mi 4t postane draži :laughing11:

--- Kraj citata ---

ovo je bia prosjek nekih 80km/h, znači laganini...inače otvorene vožnje teško klanje...3.5 litre troši...
po gradu do 4 litre malo žešće vožnje, kombinirano 3.5 litre...s tim da ima dobar dio vožnje u dvoje :happy6:

al sia bi mu multivar sad ko budali pleska...imam rupu 70-85km/h...pogotovo s ovim auspuhom...jer traži okretajaaa...na nižim okretajima je motor mrtav :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju