Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Malaguti Warrior 125-sex edišn

<< < (24/24)

gun_rider:
nema ništa novo sa skuteron...al evo par slika zimskih radosti...u splitu nema sniga pa smo se uputili na snig.....s motorom :icon_biggrin: :icon_biggrin:

predobro, idemo u liku samo da pribavimo neke jebene gume :D :toothy12:

cosa_wp:

--- Citat: gun_rider - 30 Listopad, 2009, 19:31:01 ---danas san vratia serdarevića...pa san baš tia vidit s kojim bolje ide...pošto subjektivno dojam vara...jako ;D
sa serijskim auspuhom mi cima u startu čim zalipi...nekako imaš osjećaj da bolje ide...dok sa auspuhom nekako linearno odvaja i ubrzava...
znači setup prijenosa je rolice 13g, žuti cenralni, crveni na kvačilu, maka san kevlara stavia serijski remen sa 10+ iljada km...serdarević tt3+grana od glave fi30 custom made ;D
danas je derala bura pa nemogu 100% točno izmirit...i miria sam klasičnom štopericom...podatci čisto za usporedbu

serijski 0-70 8.4 sekunde, 0-95 15.5 sekundi
serđo 0.70 7.3 sekunde, 0-95 13.9 sekundi

krajnja brzina na istim dionicama je razlika za 3-4 km/h

...kako subjektivni dojam vara ;D i meni se činilo bolje sa serijalom čisto zbog onog cimanja...al razlika i nije tako mala :)

--- Kraj citata ---

to se i meni isto dogodilo kad sam stavio serđu mislio sam da sam puno izgubio i kad sam isao mjerit vrijeme do 2 sek mi je brze ubrzavao sa serđom, a i krajnja mi je bila veca za nekih 10 km/h!!!!!!!!

gun_rider:
kad sam već naletia na ovu temu da se javim malo :icon_biggrin:
u 8 misec 2010 sam ima prometnu sa ovim motorom...auto mi oduzelo prednost udrilo me...ništa strašno, malo polomljenih plastika i nosača plastika...al sam izgubia volju za daljnim slaganjem...proda ga odma nakon procjene...
sljedeći vlasnik je pa opet sa njega...proda dalje...pa ga je i taj nedavno zabia u auto...tu je pošteno platia...prednji kraj stučen i sve plastike...a našta liči bože sačuvaj...kako krelci sjebu uredan motor u par miseci nemoš virovat...sad mi ga je žaj samo tako
čak se i prodaje sad koliko čujem...3 iljade kuna tako nešto... :icon_biggrin:
a ja sam odma posli njega nabavia ovo...

serijala, stariji čovik, 1 vlasnik, 20tkm, bez greške, ja prezadovoljan :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju