Općenito > Maxiskuteri

VXR180 se gasi na punom gasu

<< < (5/8) > >>

zipst:
promijeni namotaje, cesto im ode pickup :icon_thumright:

sime:
U vožnji sam mjerio unimetrom i ne izgubi napon kad prestane vuči.

sime:
Stavio novu pumpu goriva 300kn i problem je ostao isti. Izgubi svo gorivo u čašici karburatora na punom gasu. Stavio sam prozirnu cjevčicu na mjestu gdje se ispušta gorivo iz čašice i točno se na crijevu vidi razina u čašici. Na leru ima punu čašicu, a kad se ugasi nema ništa. Malo je prirubnica ispucana, ali nevjerujem da zbog toga može biti. Ne znam kako ne puni dovoljno karburator.

speed:
ja sam imao slican problem...i zahebavao me par dana...naime isao je ali se gasio na dodavanje gasa kada je u leru...pa onda poceo gubiti gas i na kraju preksinoc se ugasio u voznji i ne bi upalil da si Isus...i upali nakon 100 m guranja...orvi problem koji je bio napuknuta prirubnica,,,nakon mijenjanja problem se donekle popravio ali jos nije htio paliti...problem je bio u struji na koju sam odma sumnjao...naime na bobini se masa razlohala...tj ona stopica i nije bio dobar kontakt,a od vibracija se drmala i gubila kontakt,stisnuo stopicu i sada pali ko mina i ne gasi se vise...tako da nju provjeri,,,mora jako tesko uci

sime:
Lani sam promjenio i bobinu jer sam prvo posumnjao na nju, ali nije do nje. Probat ću još samo prirubnicu promijeniti jer ću je ionako kad tad morati mjenjati, ali mislim da nije do nje jer nije toliko ispucala da bi vukao falši zrak. Preostaje možda pick up na struji. Mjerio sam unimetrom dolazni napon na bobini, i kad motor prestane vući i danje postoji dilazni napon. Sad je pitanje kakvog oblika je taj napon. Možda pick up okida prema masi, a kad motor stane vuči pick up ne okida i ja i dalje vidim istosmjeran napon kojeg bobina ne podiže jer je istosmjeran. Da li se može samo pick up mijenjati i kolika mu je cijena otprilike?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju