Općenito > Maxiskuteri
VXR180 se gasi na punom gasu
sime:
Evo problem je sljedeci, kada se normalno vozim sve ok tu i tamo stisnem mu pun gas nikada duze od par sekundi mislim na 10 ili 15 sek.
Ali kada recimo na magistrali stisnem pun gas minutu ili 2 onda se pocne kao gusiti u pocnje stajati naglo kao da sam mu pustio gas, i ako ga i dalje drzim gas do kraja on se nastavlja gusiti do 50 na sat i onda opet krene a kada mu pustim gas na par sek i opet dam onda ne izgubi toliko brzine ali za par sek ako mu drzim opet pun gas opet isto.
Promijenio sam bobinu jer sam mislio da je do nje. Čistio sam karburator i opet isto. Pumpa goriva baca dovoljno benzina. Sva crijeva su dobra, nisu nigdje ispucana da bi mogao vući falši zrak. Jedino mi je sumnjivo što hladan ima jako mali ler gas, kad ga palim moram mu dati malo gasa. Kad je vruć sve je u redu i ima normalan ler. Mislim da ćok radi jer motor hladan upali iz prve samo mu treba dati malo gasa.
X-Spirit:
znaci kad mu zavrnes gas do kraja trzne i na tren zastane i poslije normalno nastavi vuci?
mrcina:
i da imaš li brojač okretaja na njemu.
ako imaš na kojem je broju te koliko km/h ideš tada kad ti se to desi.
kad mi odgovoriš na ova pitanja dat ču ti odgovor jer znam koji ti se vrag dešava.
X-Spirit:
nema stari vxr brojac okretaja
sime:
Imam brojač jer se radi o starom X9. To se dešava neovisno o okretajima, ali rekao bi da je negdje oko 8.5-9.5 o/min. To je negdje oko 110-120 po satu koji je jednak GPS-u. Mislite da ide u blokadu? Nije to. Kad se vozimo u dvoje onda se češće događa i na manjoj brzini. I kad je hladan mislim da se to ne događa.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju