Općenito > Maxiskuteri
VXR180 se gasi na punom gasu
radomir.g:
Ocigledno je suvlja odnosno siromasnija smesa na fullu i posle minut-dva na punom gasu se pregreje.... Ubaci par brojeva vecu diznu pa javi rezultate...
sime:
Problem je bio u tome što je imao premali dotok u čašicu, pa ju je na full gasu cijelu potrošio. Stavio sam novi filter zraka, isprobao malo pumpu goriva i sad je OK.
sime:
Izgleda da je bilo samo privremeno rješenje. Problem se opet pojavio. Čini mi se da se događa samo kad su vani veće temperature. Lani sam došao do zaključka da potroši sve gorivo iz čašice karburatora. Zašto se to događa ako pumpa goriva baca dovoljan protok? Jedino ako na pumpa na visokim okretajima ima manji protok nego na manjim.
gokiSP:
Imao sam isti problem na vxru 200. Problema nije bilo dok ja nisam rastavio pumpu benzina (koju nisam trebao rastavljati). Ne znam kakvu ti pumpu imaš, ali na runneru je izvan rezervara i radi na vakuum.
sime:
I moja je na vakuum. Ima ulaz, izlaz i jedno crijevo za vakuum. Kad odspojim crijevo i zaverglam baca dosta benzina. Probao sam spojiti pumpu od 125 2T isto na vakuum, ali uopće nije radila. Možda 2T ima drugi princip.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju