Općenito > Maxiskuteri
VXR180 se gasi na punom gasu
speed:
--- Citat: sime - 06 Kolovoz, 2010, 20:25:05 ---Lani sam promjenio i bobinu jer sam prvo posumnjao na nju, ali nije do nje. Probat ću još samo prirubnicu promijeniti jer ću je ionako kad tad morati mjenjati, ali mislim da nije do nje jer nije toliko ispucala da bi vukao falši zrak. Preostaje možda pick up na struji. Mjerio sam unimetrom dolazni napon na bobini, i kad motor prestane vući i danje postoji dilazni napon. Sad je pitanje kakvog oblika je taj napon. Možda pick up okida prema masi, a kad motor stane vuči pick up ne okida i ja i dalje vidim istosmjeran napon kojeg bobina ne podiže jer je istosmjeran. Da li se može samo pick up mijenjati i kolika mu je cijena otprilike?
--- Kraj citata ---
da te razocaram a ponajvise sebe opet mi se javio isti problem,poceo je zajebavati kabel od svjecice iako je ngk i to jos silikonski kao naj naj ::)
sime:
Ja mislim da meni nije ništa sa trujom već gorivo u čašici pravi probleme.
speed:
--- Citat: sime - 07 Kolovoz, 2010, 09:01:32 ---Ja mislim da meni nije ništa sa trujom već gorivo u čašici pravi probleme.
--- Kraj citata ---
meni opet se javio problem...cijeli silikonski NGK racing kabel je prosao i zajebava....
sime:
Ja sam više izludio s njim. Ne znam što više pregledati.
devil_ma-yela:
probaj s drugim karbom :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju