Općenito > Maxiskuteri
VXR180 se gasi na punom gasu
sime:
Provjerio sam i crijeva i sva su dobra. Došao sam na ideju da spojim onu malu ručnu pumpicu koja se nalazi na rezervarima za pente i u vožnji pumpam gorivo pa ću viditi da li onda stvara probleme.
sime:
Evo probao sam ovo sa ručnom pumpicom goriva i radi. Kad se razletim i ručno pumpam gorivo u karburator motor ide ko lud bez ikakvih problema. Znači problem je što motor na punom gasu potroši sve gorivo iz čašice karburatora i pumpa ne daje dovoljno goriva na punom gasu. Pumpa je nova i nije do nje. Zna li netko na kojem principu radi pumpa goriva na staroj leader mašini. Da li na tlak, podlak ili nešto treće? Crijevo sa pumpe je spojeno na prirubnicu karburatora. E sad tamo jedino može biti podlak. Logično mi je da je tamo veći podlak na leru kad je zatvorena klapna nego na punom gasu kad je full otvorena klapna, a baš tada treba više goriva.
steeef:
onda tie riknul vakuum ventil..nema kaj drugo bit..
i eventualno da očistiš pumpu goriva..
sime:
Problem riješen. Spojio sam 2 serisjki pumpe goriva, novu i staru i sad radi bez problema.
Dinovx98:
Znan da san "bania" ko budala u staru temu ali isti problem vx 125 stara lieder masina,stajao godinu dana i sve sam pogledao i sve dobro od gore navedenog,sad sta raditi,jeli postoji koje OEM rijesenje ili sta kolega sime kaze 2 pumpe
Mora postojat nesta ??? :dontknow: :icon_scratch: ???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju