Tehnički kutak > Tuning skutera

Runner sp 50, problem sa ubrzanjem

<< < (4/6) > >>

Marekvz1:
i prerano si skinul blokade.

sttipe:

--- Citat: Essox - 28 Lipanj, 2009, 23:07:10 ---Stvar je u tome da ne želim kupovati nikakve dijelove ni ništa dorađivati.. Pa motor nema ni 350km.

Iste rute sam vozio i sa Liberty50 2t koji je sve odradio uredno, isto je samo skinuta blokada a sve ostalo je serijski.
Zašto runner to ne može  :dontknow: , zato ovdje i pitam znalce.

--- Kraj citata ---
ja da sam odvea skut na servis,vjerovatno bi dobija listu djelova koje su prominili dok nisu dosli do pravog..jer nije pod garancijom..a ako mu dica,njih nekoliko, nisu uspila nac kvar,sta stalno sastavljaju i rastavljaju skutere,onda nebi vjerovatno ni servis..dica su isto govorila nista lakse,to je karburator,malo postelovat,bla bla..postelovali ka i ja..poslje prominili karb,i airbox,i nista..opet isto..moj je problem sta neznam sta je tocno unutra..malosi multivar,ali neznam koje role..federi su isto nedefinirani(smedji?) a neznam jel kvacilo serijala..neznam ni koje debljine mora remen bit pa da ga izmirim?

Po?etnik:
neka ostavi tu diznu, i neka umetne malossi red sponge. vjerojatno trokira ili tako nesta jer nema dovoljno zraka.. filter je serijski a dizna veca.. koliko znam ti novi modeli imaju neki "prsten" kod filtera koji sprecava dio zraka da ude.. tako da bi ja za pocetak uzeo tu spuzvu i mako prsten

nostra:
lakše rolnice nisu velik trošak 75,00 kn pakovanje-probaj s tim
dizna je ok ali nije to samo bubni diznu...treba malo poštelati karb,položaj igle...airbox možda treba lulicu onu maknut...red sponge...naravno uzmi si neki spuh i brda neće biti problem(iako bi sa serijala spuhom morao brda isto riješavat komotno)...

štelanje karba zna puno živaca odnjet(pa je upitno koliko su oni to štelali) jer nekad serucka da boli....na runneru sam poludio dok na nrg-u nisam imao problema 12 dellorto 75 dizna...neznam točno na koji položaj sam iglu stavio...izvađen tuljak  na airboxu i na 1,5 okretaja vijak za smjesu-i od prve sve 5...---zato sam po karbu šamaraj(malo prouči kako i šta)-sam svoj majstor i znaš točno kakvo je stanje čega...

stark1:
a ti bar imas diznu 64..u mene je jos serijska..
evo i frend mi uzeo nrg kad sam i ja runnera..i iste probleme ima..kod njega je cak i gore

de recite sta da radim..jer ljeto je pred nama..kad mi se to desava sad dok je vani 13 stupnjeva..kako ce tek biti kad bude +35

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju