Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp 50, problem sa ubrzanjem
stark1:
a valjali sta ovaj polini speedcontrol..posto uz njega dobijem i remen i 2 seta rolica??
paux:
--- Citat: gigo_sf2 - 28 Lipanj, 2009, 22:19:51 ---imamo isti problem...kad sam ga uzeo...s blokadama sam ga mogao voziti 5 h bez prestanka i isto bi krecao uzbrdo i sve..a sad cim se ugrije na radnu temp..uzbrdo samo stane..idem uzbrdo s dvojicom i on samo gubi obrtaje i staje
--- Kraj citata ---
koja ti je nosivost skuta? ja i frend se vozili na mojoj luni,možda 10kg preko dopuštene nosivosti,na ravnici došao do 50 i odjedanput skut stane. to mi se desilo i kad sam se vozio sa curom(20kg ispod d.n.) uz blagu uzbrdicu i vjetar u prsima.jednostavno skut izgubi snagu i stane..ugasim ga i upalim i sve opet normalno..
Essox:
Nisam danas imao vremena za odvest skut na servis al ovih dana budem, pa javim ovdje kakvi su rezultati jer vidim da nas ima malo više sa sličnim problemom.
Hvala svima na savjetima, sad imam barem neku predodžbu o svemu :happy6:
stex3105:
Evo sad citam ovu temu pa da ne bih otvarao drugu temu interesuje me koja je fabricka debljina remena za gileru runner 2001 god.?
Gledao sam za stage 6 remen je 18.5x811 a ne verujem da bi kod mene da ide 18,5 posto sad mi je kais na 17.4 ja mislim da je dosta istrosen.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju