Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp 50, problem sa ubrzanjem
sttipe:
jel ti se ponasa svako malo drugacije?moj je se do neki dan gusija na malo nizim djirima gasija bi se a nebi krenija..sad se gusi na malo visim pa vozi ka bicikla..vario uvati,ali nemoze razvrtit..nekad razvrti,i cim prodje te djire,kopa asfalt..vuce ka lud..bas me zanima oce mi tvrdji centralni sta pomoc,a ima logike da bi moga.. ???
Essox:
--- Citat: gigo_sf2 - 28 Lipanj, 2009, 22:19:51 ---imamo isti problem...kad sam ga uzeo...s blokadama sam ga mogao voziti 5 h bez prestanka i isto bi krecao uzbrdo i sve..a sad cim se ugrije na radnu temp..uzbrdo samo stane..idem uzbrdo s dvojicom i on samo gubi obrtaje i staje
--- Kraj citata ---
Da da, to je to.
ne znam šta drugo napravit nego otići u servis i reći.., slušaj baja, ovo sranje košta 20k kn i hoću da ide kak treba!
i što je najgore opet će sve biti isto kad ga pokupim sa servisa :angry9:
Marekvz1:
nije ti smel diznu mijenjat,skut je serijski. :nono: :nono:
Essox:
--- Citat: sttipe - 28 Lipanj, 2009, 22:06:24 ---imam isti problem..ali star skut,dosta lipo sredjen,s dosta dobrih djelova,malosijevih..stari su minjani..meni su pisali da stavim jaci centralni..nisam ga jos nasa..ne zelim kupovat djelove koji ne rjesavaju problem..ispita sam kompletnu struju,i nista..samo moj sad radi na dovoljno visokim djirima da nekako vozi..a kad razvrti-leti..proba sam i drugi karb i airbox..ako nabavim drugi centralni i remen,prije tebe napisat cu sta je meni bilo..ne kupuj dio koji nije rjesija problem..nadji djelove posudi,jer da sam ja sve prominija dosad,moga sam drugu masinu sastavit..
--- Kraj citata ---
Stvar je u tome da ne želim kupovati nikakve dijelove ni ništa dorađivati.. Pa motor nema ni 350km.
Iste rute sam vozio i sa Liberty50 2t koji je sve odradio uredno, isto je samo skinuta blokada a sve ostalo je serijski.
Zašto runner to ne može :dontknow: , zato ovdje i pitam znalce.
Essox:
--- Citat: Marekvz1 - 28 Lipanj, 2009, 23:02:44 ---nije ti smel diznu mijenjat,skut je serijski. :nono: :nono:
--- Kraj citata ---
ok, tražit ću ga da stavi oriđiđi natrag!
hvala
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju