Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp 50, problem sa ubrzanjem
ivanm:
nek bude veća dizna nema veze, ali rolice oko 6.5 gr, motor se mora vrtiti na 8000 okr da bi išao, možda čak malo više..
ili nabavi multivar :-)
bijesna glista:
Ma remen čovjeće nema što drugo biti.....reci tom u servisu da ti stavi malossi remen ako imaju na stanju i vozi se do mile volje,mozda ti je uvalio i polovni remen tijekom "servisa" znaju oni biti stoka......Meni su skinuli malossi-jev remen i stavili neki seljački na kojem je pisalo isto žutim slovima ali ne malossi nego nest drugo,a to sam skuzio tek nakon mjesec dana........
ivanm:
nema veze remen s tim, nevjerujem da su mu u servisu skinuli njegov sa 300 km i stavili stari a i remen na serijali izdrži oko 7000 km... malossi remen je nepotreban (Malossi special belt je identičan serijskom)
ja imam na full setupu serijski pa radi dobro..
rekao sam ili lakše rolice ili multivar..
košta 540 kn unutra dobiješ sve i ako imaš serijski spuh, smontiraš sve iz kompleta, neće biti nijedne rupe u ubrzanju a okretaji će biti stalni, oko 7800-8000 okr skroz kroz ubrzanje..
stark1:
--- Citat: ivanm - 29 Lipanj, 2009, 09:51:02 ---nema veze remen s tim, nevjerujem da su mu u servisu skinuli njegov sa 300 km i stavili stari a i remen na serijali izdrži oko 7000 km... malossi remen je nepotreban (Malossi special belt je identičan serijskom)
ja imam na full setupu serijski pa radi dobro..
rekao sam ili lakše rolice ili multivar..
košta 540 kn unutra dobiješ sve i ako imaš serijski spuh, smontiraš sve iz kompleta, neće biti nijedne rupe u ubrzanju a okretaji će biti stalni, oko 7800-8000 okr skroz kroz ubrzanje..
--- Kraj citata ---
znaci samo multivar da uzmem i slozim sve sto dodje uz njega
Po?etnik:
da jedino ne bi mjenjao centralnu oprugu koju dobijes uz multivar... a mozes probat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju