Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner sp 50, problem sa ubrzanjem
Antares:
Ček rekao si da iza 7000 rpm sve ok? Onda ga tako i vozi
Nisu isti okretaji u pitanju s blokadom i bez.
Essox:
Da, i ja sam pomislio na te rolice... prokletstvo, a htio sam samo dobar skuter koji će ići normalno, ne treba mi ni 70 ni 90 km/h nego samo da ide, pffff , masa ljudi koje znam je vozila skuter na servis i kad su im skinuli blokade vukao je bolje poslije toga, i to je to, bez ikakvih rolica, kitova i šta ti ja znam..
hvala na odgovorima, javit ću šta je meštar rekao i kako će sve ovo završiti (ako završi) :sad3:
Essox:
je, iza 7k rpm (možda malo više prema 8 ) počne vući ko blesav- do toga ne može ni sam krenuti a kamoli sa mnom ili još jednom osobom,
ali problem je u tome što se radi o Dubrovniku, a tu se većinom vozi uzbrdo i u nazamislivoj gužvi, tako da ga je nemoguće držat na 8k rpm.
Vozio sam i druge skutere od prijatelja koji su išli u takvim uvjetima bez problema - ovaj jednostavno ne ide...
sttipe:
imam isti problem..ali star skut,dosta lipo sredjen,s dosta dobrih djelova,malosijevih..stari su minjani..meni su pisali da stavim jaci centralni..nisam ga jos nasa..ne zelim kupovat djelove koji ne rjesavaju problem..ispita sam kompletnu struju,i nista..samo moj sad radi na dovoljno visokim djirima da nekako vozi..a kad razvrti-leti..proba sam i drugi karb i airbox..ako nabavim drugi centralni i remen,prije tebe napisat cu sta je meni bilo..ne kupuj dio koji nije rjesija problem..nadji djelove posudi,jer da sam ja sve prominija dosad,moga sam drugu masinu sastavit..
stark1:
imamo isti problem...kad sam ga uzeo...s blokadama sam ga mogao voziti 5 h bez prestanka i isto bi krecao uzbrdo i sve..a sad cim se ugrije na radnu temp..uzbrdo samo stane..idem uzbrdo s dvojicom i on samo gubi obrtaje i staje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju