Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Vemar  (Posjeta: 3610 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Biker(ss)

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Live to ride, ride to live.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Sisak
  • Moj Skuter: SF2 , GSXR 1000 k5
  • Moja Kaciga: HJC IS-17
  • MojSpuh: Yoshimura
Vemar
« : 27 Lipanj, 2009, 20:28:26 »
Malo sam se prošetao po gradu i vidim kacige unutra. Uđem i vidim vemarke same...aj idem isprobati...veličina mi je XL jer mi se spužva raširila a trebala bi biti M..i malo ja isprobavam..stavim XL..velika..Stavim L..velika....Stavim M....velika...stavim S...taman..pogledam cjenu L, skoro pa 1000..pogledam S, ono je 699...
Vemar je marka i ova postava iznutra se može skidati...dali mi se isplati kupiti Vemar, pošto ću uskoro trebati i dvije kacige?
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline jux-zg

• forumski skuteraš
  • Reklame *HEPI* 091/543 84 56
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Jelkograd
  • Moj Skuter: Runnera vx(r)
  • MojSetup: Marinija 200
  • MojSpuh: 4 road & Serdo(negdje u kanalu)
Odg: Vemar
« Odgovori #1 : 27 Lipanj, 2009, 20:53:01 »
zasto ti se nebi isplatila? Vemar je super kaciga
...voznja nije samo zabava..voznja je nacin zivota...

_________Reklame *HEPI*_________
Tisak na: dresove,kape,majice,upalja?e,olovke. Izrada zastava. Oslikavanje izloga,automobila,motora. Naljepnice svih vrsta i veli?ina i ostale grafi?ke usluge.

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
« Odgovori #2 : 27 Lipanj, 2009, 21:07:48 »
 :icon_thumright:
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\
—-/´¯/—/´¯\———/¯`\—\¯`\ -/-/--/—/—/-|_—-_|-\---\—\—\  (-(—(—(—/-)--)--(--(-\—)—)— ) -\————\/--/— \—\/————/ --\———— /—— -\-————/ —\-———-(———-)———- / —-\———-\——---/——-- /   :D

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: Piaggio Carnaby 125
« Odgovori #3 : 27 Lipanj, 2009, 21:30:15 »
Super kaciga, osobno ju imam... samo... kupi odma zatamnjeni vizir (ukoliko ga nema) ako si u mogucnosti, ja se vec danima mucim i nikako ga nabavit :angry7: .

-ps: jesi to kacigu nasao u Piaggia ili si u nekom drugom ducanu moto opreme, zanima me nesto. HVALA :icon_thumright:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline stunt_master

• Tržnica : (+3)
  • forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Runner 50 Sp,Baotian
  • Moja Kaciga: LS2 Rumble
  • MojSetup: Malossi RedSPonge,Dizna 64,Crveni federi kvacila,Rolice 4.7g
  • MojSpuh: LeoVince RR
« Odgovori #4 : 27 Lipanj, 2009, 22:57:03 »
ja isto imam vemarku i zadovoljan sam s njom...na svu sreću još nisam isprobao njenu djelotvornost..xd  također sam htio zatamnjen vizir ali ga nije bilo pa sada stalno tražim neku foliju za zatamnit ili ako ima kupit vizir al nema..ja sam svoju platio 850 kn.

Offline stunt_master

• forumski skuteraš
« Odgovori #5 : 27 Lipanj, 2009, 22:58:35 »

-ps: jesi to kacigu nasao u Piaggia ili si u nekom drugom ducanu moto opreme, zanima me nesto. HVALA :icon_thumright:

e da u piaggio centru sam ju kupio

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
« Odgovori #6 : 27 Lipanj, 2009, 23:07:56 »

e da u piaggio centru sam ju kupio

-Uzeo je i ja u piaggia s skuterom skupa.... ali sad nikako taj vizir naci, razocaranje samo takvo u njih u tom pogledu, jer... dodem dolje za kupit vizir, neki lik nesto jebe po kompjuteru, ja pitam imate li vizir... Kaze: "nemamo vam mi to" i samo nastavi na kompjuter :angry7:

-Evo ja jucer im poslao mail dali imaju vizire u ponudi uopce... sve uljudno... "postovani" ovo-ono imamo vizire u ponudi, dali mi cijene, kazu ako nemaju da ce naruciti i da stize u rekordnom roku... i ja ode opet danas dolje, kad opet isto sranje samo drugi radnik...  "nemamo vizire" :angry7: :angry7: :angry7: :angry7:

-Na kraju cu preko E-baya kupit, ali ce me doci 50-100kn skuplje, zato pitam Biker-a dali je mozda nasao koji drugi ducan da prodaje, pa da njih kontaktiram i narucim da posalju postom, jeftinije ce me izac ja mislim :dontknow:
Pivo sadrzi zenske hormone. Ako ga previse popijes, pocnes pricati gluposti i ne znas vise voziti auto.

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #7 : 28 Lipanj, 2009, 13:21:18 »
ovdje imaju, bar su imalu prije 2 mjeseca...probaj nazvat i pitat dal šalju poštom ;)

MOTO DEL VECHIO

ADRESA: Rimska 6
POŠTA: 44000
MJESTO: Sisak
TELEFON: 044 524-677

Offline Biker(ss)

• maxi forumaš
« Odgovori #8 : 28 Lipanj, 2009, 22:59:51 »
Super kaciga, osobno ju imam... samo... kupi odma zatamnjeni vizir (ukoliko ga nema) ako si u mogucnosti, ja se vec danima mucim i nikako ga nabavit :angry7: .

tu sam našao i ima vizir za uzeti ali neću
1: ima 50% i 75% zatamljeni vizir...ali ne možeš se ti voziti po noći
2: ima onaj ko ogledalo što i mislim uzet..jbg to je 3500kn
3: zašto...mogu uzeti ali zašto, kad su oba onak napravljena da se ne grebu....samo tamnoća(i koliko onda 50% ili 75%) ?
———-/´¯/)——--(\¯`\
———/—//———--\\ —\
——--/—//————-\\- -\

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
« Odgovori #9 : 28 Lipanj, 2009, 23:03:22 »
1.) dobro to za noc jest problem, ali danju spasava, a osobno vozim danju, nocu skoro pa nikako... ali ok to ovisi od osobe do osobe :icon_thumright:
2.) onaj sto je ko ogledalo sigurno nije 3500kn, jer mi je receno u mailu da su viziri 269.50kn, bez obzira koji je, sada neznam :dontknow:
3.) tamni vizir ce te spasiti po danu po mom misljenu, ja bi uzeo 75%, ali neznam ovako napamet, morao bih vidjet iz prve ruke.

-Odluci kako hoces, samo sam ti rekao da zna biti problema s kupnjom naknadnom tih vizira, eto :icon_thumright:

Offline n0n4m3

• Tržnica : (+19)
  • maxi forumaš
  • 097 733 2211
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: Sp180 , Ice180
« Odgovori #10 : 29 Lipanj, 2009, 02:29:38 »
3500 kn  :o

dam ti ja cilu kacigu za to  :toothy12: cila ti je ka ogledalo .. eo je na avataru  :toothy12: i vizir je takav ? oces  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline majic_sk

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: sr 50
« Odgovori #11 : 29 Lipanj, 2009, 16:26:31 »
bikeru ne pričaj gluposti...
onaj ko ogledalo nema za kupit nigdje u sisku, i da...u zg košta oko 600-700kn....

Offline Dino st

• forumski skejter
  • **

Offline Zucho

• forumski skejter
  • **
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Trenutno ga nemam
  • Moja Kaciga: Glavu cuva
« Odgovori #13 : 22 Kolovoz, 2009, 14:11:56 »

Imas u moto bencony zagreb 200tinjak kn light smoke vizir, ja kupio i preporodio se!!!
"Glupost je nesalomljiva: sve što naleti na nju mora se razbiti."

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
« Odgovori #14 : 22 Kolovoz, 2009, 14:50:37 »
-Ma odustao od vizira... spletom okolnosti nabavia novu kacigu, cila cila crna, i crni vizir... spasi me po danu, a zacudilo me koliko se dobro vidi kroz vizir po noci, dok god ne uletis u neku mracinu bez imalo svijetla onda moran dignit vizir :toothy3:

-Fala na pomoci, u namjeri mi je isto uzest vizir za Vemarku ali o tom po tom, pa ako ne bude narucit cu odnekud,... imat ce netko :icon_thumright: :icon_thumright: Fala!!!

Offline stunt_master

• forumski skuteraš
« Odgovori #15 : 22 Kolovoz, 2009, 23:17:08 »
evo ja sam našao prije par dana u makarskoj vizir za vemarku  :headbang: :headbang:

Offline Crni91

• Tržnica : (+2)
  • forumski skuteraš
  • Mjesto: ST
  • Moj Skuter: VX
  • Moja Kaciga: RSI
  • MojSetup: 209
« Odgovori #16 : 31 Kolovoz, 2009, 13:32:52 »
vemar su totalno nezahvalne kacige...sistem za spustanje se sjebe svako malo

Offline pupi_sf2

• forumski skejter
  • **
  • Mjesto: Vrbovec
  • Moj Skuter: sp
« Odgovori #17 : 31 Kolovoz, 2009, 18:54:03 »
vemar su totalno nezahvalne kacige...sistem za spustanje se sjebe svako malo

neznam za kacigu,al frend je popi*dio s vizirom (to kaj kaze crni)......

na kraju ga zaljepio sa silikonom i sad ne moze ni gore ni dolje..... :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Offline Chupsy

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Nexus 300
  • Moja Kaciga: Schuberth S2
« Odgovori #18 : 01 Rujan, 2009, 12:15:23 »
VEMAR JE KINESKO SMEĆE, KOJE JE RAĐENO ZA PIAGGIO, PRODAJU SE SA DUPLOM MARŽOM A KACIGE SU k**ra*

ONI IDU NA TO DA KAD KUPUJEŠ SKUTER - MOTOR, UZMEŠ I KACIGU JER IONAKO SVE IDE NA KREDIT I NEĆE SE OSJETIT NA RATI
Servis skutera "sporo i kvalitetno"
kodiranje kljuceva, popravak ECU itd itd...
0958142029

Offline Scoot_Fan

• forumski biciklist
« Odgovori #19 : 01 Rujan, 2009, 12:33:28 »
A dobro kaciga nije toliko losa s obziron na cijenu :dontknow: Koliko je sigurna neznan i nadan se da se nece doznat...

Ali istina je ovo, ja kupia kacigu i jaketu kad sam skuter uzima... jebiga, ko je moga znat onda, ali eto sva srica jaketa je super :)