Smirite se malo...
Ok... svatko ima svoja iskustva i neke zaključke, zato smo ovdje da ih razmijenjujemo i pomognemo jedni drugima a ne da se svađamo - time nećete ništa dobiti, a kamoli riješiti neki problem...
Dungeon Keeper što da tebi treba pomoć, jel bi ti bilo drago kad bi te netko drugi iznapadao, ili da ti ljudi kažu svoja mišljenja sa najnormalnijim mogućim tonom da možeš sam odabrati što ti najviše paše i nešto zaključiti iz toga...
Rekao sam svoja misljenja. Oke, da me netko napadne u 100 postova sa 4 posta da ovo da ono, nebi nikako reagirao. Covjek se potrudio nesto mi objasniti. Stoji.
To sta hellboy90 ne zna ni sam sta ce se sobom i sa svojim motorom, sad bi ovo sad bi ono, to je druga stvar jer stavio sam diznu 66 pa mi sada ide 98kmh, a prije je isao 102kmh, sa rulinama 4 i pol g., a sada imam 6,2 g. i te fore zvuci, zakljuci sam kako zvuci...
Ajde oke, ovako, sta bi ja napravio tu:
Posto imas multivar, kupi si i remen od malosija. (Ja nisam imao multivar, ali sam stavio remen od malossija i motor je poceo odlicno ubrzavati, maksimalna mu je pala za par na sat, ali je isao skoro isto uzbrdo i nizbrdo
)
Kupi si set rulina, sa razlicitim gramazama, pa isprobavaj, kobiniraj i 3 po 3 ruline (nemoraju sve biti iste tezine), i kupi sve 3 suste, pa isprobavaj. ( sa malim susticama ces dobit jedino onaj trzaj pri startanju, ako su pretvrde, jer ce se motor zavrtiti na startu pa ce uloviti kada vec bude pod okretajima)
Makni race filter sa motora jer samo gubis s njime, a u najboljem slucaju isti ti je k**ra*, i samo ti motor vise trosi benzina jer moras pojacati dotok benzina jer je i dotok zraka pojacan. (Ako bas zelis imati taj filter, a nikako ga nemozes ustelati, mi bi stavili zenske najlonke na karburator prije filtera, pa bi to reguliralo dotok zraka i tako se motor nebi gusio. Tu i tamo)
Kvacilo ne moras kupovati ako je tvoje dobro...
Mozes dati standardni cilindar na obradu kod tokara nekoga i tu ces dobiti malo snage. Glava se spusti malo, malo, malo i prosiri se onaj dio za ispuh, di stavis auspuh, a i oni kanali u cilindru.
I sada kada pogledas koliko si vec para ulozio u sve imo bi za kit ili skoro kit (klip i cilindar)
To se u svakom slucaju vise isplati nego sve te pi*darije, i sto se para tice i sto se zivaca tice i opet kada ti kit krepa imas standardnu masinu.
.