vjerujem da nemaš za kupit, ali sigurno imaš nekog urara, koji ima vagu i raznorazne borere, odnesi njemu, nek ti olakša rolice iznutra izbuši, možeš i sam okruglom turpijom, znači onaj mesing iznutra turpijaš ravnomjerno sa svih strana, ali treba ti precizna vaga, apotekarska ili neka slična koja pokazuje u decimalu grama..
netreba tu puno skinut, možda koju desetu sa svih strana, tako sam ja olakšavao na pamet bez vage pa je ispalo dobro..
stavi serijski centralni za probu, malossi žuti moooraju bit dobri jer su to najjači federi za serijsko kvačilo..
pitanje je ako si bušio diznu, (i ja sam to radio
) dali je stvarno 66 ako je 70-80 može bit prevelika, pa ga zagušuje benzin..
broj dizne označava desetinku mm, znači 66 dizna je široka 0.66 mm..
kažem, lakše role, ili ih probaj olakšat, a federe na kuplungu ostavi, eventualno probaj stavit bijele malossi (srednje), oni će hvatat prije..
kuplung pakne i zvono pobriši nitrorazređivačem isto kao i remen, variomat i polutke na nebudu masni, kad to sve raskopaš, i očistiš, operi dobro ruke da budu čiste i suhe, pa tek onda kreni u slaganje..
osim toga imaš novi runner sa obrtomjerom, mora se vrtit, u startu na oko 9500, kasnije okretaji smiju pasti na 8800, ali ne niže jer onda pada u rupu..
imaš obrtomjer, kak misliš da je meni koji ga nemam?