trenutno na runneru (nova verzija) imam tecnigas next-r, multivar i trenutno imam neke narandžaste original gilera rolnice (mislim da su to one od 4.8g kao na starom runneru). sada mi skuter ide relativno dobro nego kako je išao sa rolnicama od 6.3g, ali svejedno znam da može da se dobije više i na startu i na krajnjoj. imam belu centralnu orpugu (dobio uz multivar) i serijske federe kvačila. na startu je mnogo loš. sf2 me dere do 60km/h... da li će samo tvrđi federčići rešiti problem? da li da uzmem neko sportsko kvačilo da bih to lepše naštelovao? sa ovim narandžastim rolnicama mi je krajnja oko 95km/h, što mislim da je malo i da iz toga može da se izvuče malo više. imam serijski remen, prešao oko 5600km pre stavljanja multivara (na oko 5000km) sam merio širinu i bila je 17,3, ne znam koliko treba da bude kada je nov. znači, nisam baš zadovoljan skuterom iako samo probao dosta toga... danas sam stavljao zx i čak je i sa njim skuter išao bolje. kod sebe imam rolnice od 5.0g, 6,3g, 7,2g i te narandžaste. šta biste mi preporučili da uradim sada. samo da na pomenem da je dizna serijska, za koji dan ide dizna 66.
izvinjavam se na ovolikom tekstu, ali to je u što kraćim crtama tako da će možda biti i malo nejasno...
p.s. o brzini sam pričao koliko pokazuje po satu i nemojte sada raspavu oko toga koliko je to pravih itd...