Općenito > Oprema
Danas istresao Sepicu 5300 kn!
ivbura:
:icon_thumright: za opremu nema sumnje da je izbor više nego ok a i samom mi je schubert tiha patnja ,hehe samo J1 (a moga si se i prošetati linkovima šta doms ..dila mislim da je bila neka akcija u Luisa baš na neke modele šubertica )
E sad moje iskustvo s integralnim kacigama (proba Iks i Nolanicu ) mi je bilo kao da me usmjeravaju ko konja =gledi naprid i budi tele za sve ono šta se dešava oko tebe a inaće bi vidija da nemaš toliko suženo vidno polje da me to nervirati počelo, pa čak ako oču samo i bacit pogled na celer da vidin kolikoi"brzo"idem (hehe da znam koliko iman rezerve još jer se znam sve češče zaigrati..) moran glavu spustiti jerbo nema šanse da samo spustim pogled i regstriram brzinu a šta se propuha tiče nisu toliko bitno bolje bile od moje jeftilen jetice (awa) koju sam uzgred uzeo s skuterom kao prelazno razdoblje do kupnje J1 a ko zna more biti da se u njoj razočaram ali i dalje drži paprenu cijenu i to još i bez bluteutha ,mada sn ja šta se tiče opreme pomalo...možda prezahtjevan a i neda mi se prosipat kune ... :dontknow:
Eto ima bi ja još pisati ali da ostavin regionalnu potvrdu linosti...neda mi se više :glasses9:
Kotrlj !
eladio:
--- Citat: Goran - 15 Travanj, 2007, 22:40:42 ---Iskreno-!!!Kaciga mi se ne sviđa, inace mi taj proizvođač Schuberth ne radi vizualno dobre modele, nekako mi je ruzan oblik kacige!Jest da je kaciga dobra što se tiče kvalitete i ostalih gluposti, ali za te novce bi kupio Shoei ili Shark koje su bolje marke i imaju puno ljepše modele!Jakna je dobra, kaj si nisi uzeo kraću, ne volim duže jakne, više preferiram "racing" stil!Trebao si kupiti Dainesse jaknu za tu lovu, po meni najbolje i najkvalitetnije jakne i kombinezone imaju Dainesse i RS Taichi!U Šepiću ne daju popust na gotovinu a svugdje u ostalim dučanima daju popust 10%!Svako ima svoj ukus a ukusi su različiti!!!!!!!!!!!!!Ima se - može se!!!5366kn!!!
--- Kraj citata ---
sto se tice marke.. svaka cast shoeiu i sharku , ali zasto oni nisu radili kacige schumaheru? :jerk:
a sto se tice kvalitete i ostalih gluposti- kvaliteta nije glupost :jerk:
iako nisam siguran ni ja da bi uzeo taj model od schuberta za tu lovu, ja imam drugaciji stil i potrebe..
Doomsday:
--- Citat: ivbura - 16 Travanj, 2007, 10:05:40 --- :icon_thumright: za opremu nema sumnje da je izbor više nego ok a i samom mi je schubert tiha patnja ,hehe samo J1 (a moga si se i prošetati linkovima šta doms ..dila mislim da je bila neka akcija u Luisa baš na neke modele šubertica )
...
--- Kraj citata ---
Ma, šta ću se šetat linkovima, jedva se prošetan do kafića i platin kavu... :laughing7:
Ne, nema za mene kupovine nikakve opreme bar do jeseni, kad bi tribale past neke hlače... :icon_biggrin:
A Schuberth R1 crna mat sa pinlockom i štitnikom za dah oko nosa će past, jednog dana... Ionako se životni vijek često upotrebljavanih i često ostavljanih u kuferu na suncu polikarbonatnih kaciga procjenjuje na 3-4 godine, a onda bi ih bilo dobro zamjenit... Tako da, ako buden uz skuter kupija i motor, ili za jedno 3 godine (ako ovu IXS-icu ne uništin nekako prije tog vrimena), tek će onda past nova kaciga (ako bude love sigurno R1)... :dontknow:
ivbura:
Btw. je of :icon_biggrin:ali doms... vidin da si intezivno u fazi traženja "motora"i da si počeja ljude "žicat" za đir..... :frajer: a more bit da bi ti KLE pasa.
Kotrlj !
Doomsday:
Ma vraga u fazi traženja... Više u fazi eliminacije... :laughing7:
Počinje mi uskoro, ako Bog da, poprilično turbulentno razdoblje, u kojem bi se, u nekom ludilu, moglo pojavit nešto keša šta bi MOOOOŽDA uspija usmjerit na nekakav polovan motor... I sad pokušavan saznat, šta ću gledat, ako se prilika ukaže... :frajer:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju