Općenito > Oprema

Danas istresao Sepicu 5300 kn!

<< < (2/6) > >>

Goran:
Iskreno-!!!Kaciga mi se ne sviđa, inace mi taj proizvođač Schuberth ne radi vizualno dobre modele, nekako mi je ruzan oblik kacige!Jest da je kaciga dobra što se tiče kvalitete i ostalih gluposti, ali za te novce bi kupio Shoei ili Shark koje su bolje marke i imaju puno ljepše modele!Jakna je dobra, kaj si nisi uzeo kraću, ne volim duže jakne, više preferiram "racing" stil!Trebao si kupiti Dainesse jaknu za tu lovu, po meni najbolje i najkvalitetnije jakne i kombinezone imaju Dainesse i RS Taichi!U Šepiću ne daju popust na gotovinu a svugdje u ostalim dučanima daju popust 10%!Svako ima svoj ukus  a ukusi su različiti!!!!!!!!!!!!!Ima se - može se!!!5366kn!!!

Doomsday:
Stari moj, o ukusima se ne raspravlja... Ali o odnosu dobiveno-uloženo, o tome se već može pričat... :laughing7:
Schuberth R1 je malo ispod 3000 kuna, ali bar ne dobiješ golu kacigu ka šta bi za tu lovu dobija Shoei... A imaš i zatamnjeni unutrašnji vizir, stvar koja me je definitivno privukla... Osim ako ti nisi jedan od onih šta bi i po noći vozili sa zatamnjenim glavnim vizirom... :laughing7:
Da ne govorin koliko koštaju dodatni viziri za Shoei... A o tišini kacige nema se šta reć... Schuberth je tiha da to nije za virovat... A za Shoei opet moraš odrišit kkesu i kupovat neki kit za oko vrata da bi kaciga napokon prestala odbijat bubnjiće... :laughing7:
Dakle, izgled na stranu, ali Schuberth je definitivno better buy... :icon_thumright:

A bit IXS Orion jakete nije IXS, nego Gorotex... Pogledaj malo koliko bi Dainese ili RSTaichi koštale sa Gorotex membranom... :icon_biggrin:
Iako se sa dužinom osobno baš ne slažen previše, ali o ukusima se ne raspravlja... :laughing7:

Mr J:
Bas kao sto je Doom rekao, malo sam proucavao kacige (materijal, vizire, zatezace, buku, komfor) i mogu reci da mi ova kaciga stoji kao salivena, imam osjecaj da je spojena sa glavom...
Vizir je odlican nista ne magli a nema pinlock, jednostavno se skida, stavlja, jedino mala zamjerka pri podizanju vizira u rukavicama (nema izrazeno zadebljanje za podizanje).
Sto se zvucne izolacije tice kaciga je zmaj (probao sam i Shoei i IXS i druge...), isto tako sto se tice i puhanja, kaciga odlicno brtvi...
Nadalje, zatezanje kacige nije na onaj popularni "klik klak" nacin nego je napravljeno klasicno...

Inace se iskreno nadam da necu trebati "isprobavati" vrijedi li kaciga tih novaca...

Sto se jakne tice, kombinacija boja mi se svidja, takodjer mi se svidja to sto je Gore-tex membrana i sto ima podstavu koja se skida (moze se koristiti i po ljeti i po zimi)...
Uzeo sam duzu jer ne zelim fancy spancy jaknicu za "pokazat se" nego jaknu koja ce me stititi od vjetra i kise te zastititi prilikom, ne daj Boze, pada.
Nisam htio kozu jer mi nekako ne pase...

Sto se Sepica tice dao mi je grijace koljena gratis, opet je to u neku ruku O.K. (mada bi bilo bolje 10% popusta za gotovinu - iako je on u Haagu)  :laughing7:

Doomsday:
E, a ako otkriješ da ti se ipak Schuberth magli, imaš pinlock za njega, malo poseban oblikom, ali baš pravi Pinlock (TM) sa silikonskim dihtungom... A možeš još uzet i štitnik daha za preko nosa... Ako je buden uzima to ću obavezno uzet... :icon_thumright:
Kad spustiš sunčani vizir, a imaš taj štitnik, ne vidi se ništa od vozača... :laughing7:
Dobro je šta je unutrašnji zatamnjeni vizir i anti-fog i anti-scratch, pa liti možeš bez straha dignit glavni vizir, spustit zatamnjeni, i bit poprilično siguran da ti nikakav bumbar neće uletit u oko... :icon_biggrin:

Mr J:
hahaha... bas to...

Ma bitno da sam ja zadovoljan  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju