Općenito > Oprema
Danas istresao Sepicu 5300 kn!
ivbura:
a jebi ga novo je novo (eliminiraj sve polovno)samo znaš vrlo brzo se zasitiš ili prerasteš (bilo stasom ili potrebama) i najnovije igračke, ono uvik još teke do šta večeg (boljeg)motora i nikad kraja ili ako imaš sriće i naletiš na nekog koji je zabunom ili iz đira kupija motor pa mu više nije napeto :drunken_smilie:...mada taki su rijetki inače uvijek ako se može kupiti novo ma i slabije ali novo . A vidin da ti i krediti idu pa....ops, ako ovo čita tvoja žena šta če me blagosovit hehe ;D
Kotrlj!
Mr J:
--- Citat: eladio - 16 Travanj, 2007, 10:30:03 ---sto se tice marke.. svaka cast shoeiu i sharku , ali zasto oni nisu radili kacige schumaheru? :jerk:
a sto se tice kvalitete i ostalih gluposti- kvaliteta nije glupost :jerk:
iako nisam siguran ni ja da bi uzeo taj model od schuberta za tu lovu, ja imam drugaciji stil i potrebe..
--- Kraj citata ---
Ti se ne brojis :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Goran:
sto se tice marke.. svaka cast shoeiu i sharku , ali zasto oni nisu radili kacige schumaheru? :jerk:
a sto se tice kvalitete i ostalih gluposti- kvaliteta nije glupost :jerk:
iako nisam siguran ni ja da bi uzeo taj model od schuberta za tu lovu, ja imam drugaciji stil i potrebe... Ko da je to bitno ko je Schumacheru radio kacigu!?Zasto bi uopće radili oni njemu kacigu, koji je on faktor u moto svijetu osim kaj su mu namještali i sve podređivali da pobjedi!Boli firme poput Shoei-a i Sharka ku... za debile!!!Oni su najbolji što se tiče kvalitete zato su i skupi-koliko para toliko muzike!Daj vidi ko iz GP serije 125, 250, i Kraljevske klase nosi Schuberth kacige???!Nije ista kaciga za Formule i Motocikle, kao ni za ležaljke i motokross!
Doomsday:
A dobro macane, kad se već priča o najboljima, šta ne spominješ Arai...? :icon_scratch:
Oni stvarno jesu najbolji šta se materijala školjke, završne obtade itd tiče, ali zato i koštaju... Samo, i da vozin jurilicu, neznan koliko bi mi bilo interesantno da mi kaciga ostane čitava i lipa kad san ja cili skašen... :laughing7:
A ako te stvarno zanima o kacigama, certifikatima i tome slično, tako na ne pričaš gluposti tipa 'ako nije fiberglas-karbon.kevlar onda je sranje', pročitaj ovaj članak, ali cili, od početka do kraja... :frajer:
http://www.motorcyclistonline.com/gearbox/motorcycle_helmet_review/
Mr J:
Ekipa, cemu takve rasprave, ja sam dao lovu i ja sam zadovoljan s onim sto sam dobio...
ne kuzim :dontknow: :dontknow: :dontknow:
:laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju