Općenito > Oprema
Danas istresao Sepicu 5300 kn!
Goran:
--- Citat: eladio - 17 Travanj, 2007, 08:55:54 ---
--- Citat: Goran - 16 Travanj, 2007, 22:30:23 ---
sto se tice marke.. svaka cast shoeiu i sharku , ali zasto oni nisu radili kacige schumaheru? :jerk:
a sto se tice kvalitete i ostalih gluposti- kvaliteta nije glupost :jerk:
iako nisam siguran ni ja da bi uzeo taj model od schuberta za tu lovu, ja imam drugaciji stil i potrebe... Ko da je to bitno ko je Schumacheru radio kacigu!?Zasto bi uopće radili oni njemu kacigu, koji je on faktor u moto svijetu osim kaj su mu namještali i sve podređivali da pobjedi!Boli firme poput Shoei-a i Sharka ku... za debile!!!Oni su najbolji što se tiče kvalitete zato su i skupi-koliko para toliko muzike!Daj vidi ko iz GP serije 125, 250, i Kraljevske klase nosi Schuberth kacige???!Nije ista kaciga za Formule i Motocikle, kao ni za ležaljke i motokross!
--- Kraj citata ---
ja sigurno nisam nista lose rekao o shoeiu i sharku.
samo sam napomenuo da je i schubert poznata marka , i to jako kvalitetna i poznata u svijetu (kod nas je nedavno dosla).. nista drugo..
zato moj imenjace, budi cool ,
i da, i ja bi vjerovatno najradije si uzeo jednu sojku u rangu 3500 kn jer mi je nekako najkvalitetnija i najvise nudi od ovih kaciga toga ranga , i to vrijedi danas, tko zna sta ce biti za 3 godine :frajer:
a sto se tice moto gpa, koliko para toliko muzike ..bolje ne mijesajmo kruske i jabuke :toothy9:
--- Kraj citata ---
Frende kažem ti da u GP-u nitko ne nosi Schuberth kacige!!!Odmah znam koliko je sati većinom se nosi SHOEI, SHARK, NOLAN, ARAI, AGV, I SUOMY!!!!!!! i možda OGK!!!!! ovi svi ostali su novopečaeni koji se probijaju i žele što više marketinga i uspjeha!!!!Kada već prićamo o kvaliteti moramo spomenuti i GP, jer ako je imao Mr. J imao toliko para moga je uzeti racing kacigu na nivou GP-a!!!!!!
Doomsday:
Vjerovao ili ne, street kacige znaju bit bolje i zahtjevnije napravljene nego GP, a samim time i skuplje...
Staza je jedno od nasigurnijih okružja gdje se može past sa motora... Otkliže se na šljunak, travu, u sijeno ili gumene odbojnike... Na cesti, tu je rubnik i svakakve stvari uz cestu, a ništa od toga nije mekano...
Osim toga, racing kacige, baš zbog specifičnih zahtjeva za sigurnost, znaju imat puno manji otvor i puno manju preglednost, pošto na stazi nema križanja, pješaka, i ostalih radosti koje postoje na cesti...
Tako ćeš vidjet da je i Schuberth R1, ajmo reć njihova racing kaciga, jeftinija od njihove Schuberth J1 jet kacige...
GP je GP, cesta je cesta, a o ukusima se stvarno nema smisla raspravljat...
Mr J:
zakljucavam dok nije prekasno!
Mislim da je receno i previse...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju