Općenito > Oprema

Danas istresao Sepicu 5300 kn!

(1/6) > >>

Mr J:
Evo jutros otisao do Sepica jer mi na zivce ide gekko kaciga i ski jakna!!!

Uzeo sam si kacigu Schuberth R1 uni-schwarz matt 2866,00 kn

http://www.motooprema.hr/default.asp?r=7&g=62

Kaciga je odlicna, ima ugradjen tamni vizir ispod prozirnog koji ima premaz protiv magljenja, kompaktna je, odlicno sjeda na glavu, odlicno brtvljenje na vratu, ma ja sam prezadovoljan!!!

i jaknu IXS ORION 2500,00 i nesto sitno kn

Jakna sa gorotex membranom, zimskim uloskom na skidanje, lijepo se pripija uz tijelo, protektori su na mjestu (ne micu se kada micem s rukama), jakna se pere na 30 stupnjeva uz prethodno izvadjene protektore...

Mislio sam uzeti jaknu sa CO2 ali je 5500,00kn i glomazna je...

Jos sam na poklon dobio grijace koljena!

Punisher:
Bome dobar si.... neka neka... aj bar vidimo da trošiš i za opremu a ne samo za dijelove.  :laughing11: :laughing3: :laughing6:
Kaciga i jaketa su odlične  :icon_thumright:

StreetRunner:
koja tebe banka sponzorira,biće neka švicarska :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright: :icon_thumright:

Doomsday:
Kupija si tačno onu kacigu koju bi ja najradije kupija... Čak si i boju pogodija... :laughing7:

I jaketa je dobra, iako ja nevolin duže jakete, i stariji je IXS model pa je zato vjerojatno bija na sniženju... :icon_biggrin:

Još prave hlače i rukavice, i voziš se bez beda cilu zimu... :icon_thumright:

Mr J:

--- Citat: Doomsday - 15 Travanj, 2007, 00:23:41 ---Kupija si tačno onu kacigu koju bi ja najradije kupija... Čak si i boju pogodija... :laughing7:

I jaketa je dobra, iako ja nevolin duže jakete, i stariji je IXS model pa je zato vjerojatno bija na sniženju... :icon_biggrin:

Još prave hlače i rukavice, i voziš se bez beda cilu zimu... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Cuj, rukavice imam one iz magnetixa, jos sam ih prije kupio...

Hlace nisam namjerno htio uzimati jer mi za skuter jos ne trebaju a uzeo bih si kvalitetne, dobio sam na poklon grijace koljena tako da nece biti problema!  :icon_thumright:

Kaciga je mrak! Ja sam prezadovoljan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju