Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Vrućine ... ma neeeeeeeee...... samo bolje vrijeme za điranje na 2 kola
Citat: Punisher - 12 Travanj, 2007, 09:15:55Vrućine ... ma neeeeeeeee...... samo bolje vrijeme za điranje na 2 kola kozno odjelo , cizme, kaciga, +45 u hladu ilikosuljica na palme, japanke, cvike, cehinja
Zato je auto zakon,a klima bog...Bome se necu vozit na motoru na + 40 i ove godine,dosta mi svih proslih godina lol ...
Citat: Aleksandar - 12 Travanj, 2007, 12:04:31Zato je auto zakon,a klima bog...Bome se necu vozit na motoru na + 40 i ove godine,dosta mi svih proslih godina lol ... Pa motor - skuter se i najviše vozi po ljetu... to je smisao ljeta
Citat: Punisher - 12 Travanj, 2007, 12:07:44Citat: Aleksandar - 12 Travanj, 2007, 12:04:31Zato je auto zakon,a klima bog...Bome se necu vozit na motoru na + 40 i ove godine,dosta mi svih proslih godina lol ... Pa motor - skuter se i najviše vozi po ljetu... to je smisao ljeta Onda se ti samo kuhaj ispod kacige ili ces ti biti cool sa naocalama i japankama i pljugom u ustima :toothy12 :
Citat: Aleksandar - 12 Travanj, 2007, 12:59:55Citat: Punisher - 12 Travanj, 2007, 12:07:44Citat: Aleksandar - 12 Travanj, 2007, 12:04:31Zato je auto zakon,a klima bog...Bome se necu vozit na motoru na + 40 i ove godine,dosta mi svih proslih godina lol ... Pa motor - skuter se i najviše vozi po ljetu... to je smisao ljeta Onda se ti samo kuhaj ispod kacige ili ces ti biti cool sa naocalama i japankama i pljugom u ustima :toothy12 :Aj doji ti malo do ST liti, kad stranci zaštopaju sve živo, naši cestari raskopaju sve ceste, pa stoj u klimatiziranom autu na mistu u koloni dok ne prokuva...