A, neka meni i 125 ccm... sav je "masivan"... k'o neki "classic" veće kubikaže... onaj ZS Cruiser 125 je upola ovoga, po vizualnom dojmu (ali i po financijskom...
)
Sigurno bi mi bio dosta, ali u Ri nemamo pravog dealera za ZS... Eto ! izgubili su kupca (i jednog od pionira proboja firme na našem tržištu) ...
Ovaj, kod koga sam ja bio, ima na dućanu-radioni(servisu) istaknuto vrijeme 09-17 (ili čak 19) h... nikad ja nisam došao tamo (kibicirao sam ga tjednima, bio najprije izložen i onaj od 250...) a da je to bilo otvoreno prije 12-13 h... A bio mi je blizu i za kupovinu, i za odlaske na servise... A, baš sam osjetljiv na kašnjenja i neažurnost (kad bi taj lik napravio redovni servis, ako dođe tek popodne...?)...
Onaj drugi dealer mi je u Mučići-ma... Drugi kraj grada, 20-ak Km od mene, tamo bio, pa ga nema, pa se pojavi otac, koji kaže da je sin otišao nešto platit, a on, naravno, ne zna ništa.. ni o cijenama, niti o onom, spominjanom, popustu...
Ma hvala lijepo, daaa... svakako ću nazvat sina, popodne ili sutra.. Malo sutra !
I tako.... Kymco (AVE moto-dućan) mi je bio zanimljiv, i kao blizina servisa (kad neće da upali/ima nekih problema, sjednem na njega, i spustim se nizbrdo 250-300 metara (bez problema sa guranjem)... tu stavku u v i j e k uzimam u obzir... i Gilera mi je bila samo nizbrdo do servisa... 200 metara dalje od Kymca...
I kao privlačan model (Zing) u toj klasi...
I razmišljao sam o Qingqi-u (125 naravno), 17000 Kn...
Ali eto...