I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a sto zelis, mijenjati izgled ili tehnicke karakteristike i koliko si spreman uloziti u njega?!kinezi imaju dobru autonomiju...
Citat: Mr J - 24 Ožujak, 2007, 19:10:59a sto zelis, mijenjati izgled ili tehnicke karakteristike i koliko si spreman uloziti u njega?!kinezi imaju dobru autonomiju... neznam ja bih prije na izgled jer nebi diro motor(sumljiva mi je kvaliteta kineza) da nebih neš sj#bo,a frendovi mi govore da stavim gljivu,ja sam razmišljo neonke stavit ispod,a žmigavce mjenjat s diodama
kit 80cc? kaj je to gdje to nabavit sory malo sam glup :'(
Citat: juric - 25 Ožujak, 2007, 11:08:30kit 80cc? kaj je to gdje to nabavit sory malo sam glup :'( kit= cilindar, glava, klip... povecat ces kubikazu sa 50 na 80cc i tu ces znacajno dobit. ako bas zelis ulagat onda si to stavi.oko 800kn
ovo slika
Citat: juric - 25 Ožujak, 2007, 22:13:22ovo slika ma nemoj ništa čuvaj lovu za drugi skuter,a ako već nešto oćeš stavi ovo šta su ti oni rekli
Da, ić će, ali oće li stat...
ako budes kupovao bolji skuter onda uzmi nesto od ovog:piaggio nrg,Gilera stalker ili runner,aprilia sr 50,ni slučajno jet force,to je smece...vjeruj
Naravno Aprilia sr 50 je bog. ona je najstabilnija