Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rieju Toreo 50 4T
Rocky:
jel nebi trebao promer difuzora karburatora biti jednak promeru usisnog ventila? mislim da je 24mm karb prevelik za taj kit, serijski je premal, ali zato ima za kupit 21mm i on bi možda mogo biti taman.
http://www.gy6-motor.de/gy6-139qma-139qmb-152qmi-157qmj/Performance-Carburetor-21mm-High-Quality-GY6-50cc-139QMB-139QMA
neos 123:
svaka cast stvarno...gledat i citat ovo je milina jer je sve lijepo objasnjeno i popraceno sa slikama heeheh
Mad_Max:
nije preveliki karburator 24 ako se stavi aluminijumska ona naraku prirubnica koja sa strane karburatora ima otvor 21 cini mi se(toliko je valjda otvor sa te strane usisne grane za taj karb) i suzava se tako da sa strane koja ide na glavu ima 18mm, i to pije vodu. poenta je samo da se ne vrsi portovanje svih kanala tako sto se sve svodi na istu meru. portovanje ne mora da bude prosirivanje kanala.
mmario73:
ne radi se o tome da li ja razumem tu teoriju, naravno da razumem, samo ne želim da komentarišem...
po meni je brzina usisa fluida osim difuzora karburatora, usko povezana i sa vremenom otvaranja ventila, kao i sa radnom zapreminom motora, odnosno vakumom koji se strvara u samom cilindru i dužinom usisnog stuba, kanal+prirubnica+karburator
tačno je da postoji donja i gornja granica napajanja jednog cilindra, i da preko toga već samo kvarimo krivulju isporuke snage.. međutim ja sam veliki protivnik degradacije karburatora sa usisnom prirubnicom..
ako je problem, jer je rećićemo preveliki taj karburator na ovom motoru, onda ću staviti manji karburator i manju prirubnicu koja je adekvatna njegovom prečniku difuzora i kraj priče...
u svakom slučaju postoji jedan optimum za ceo taj usisni sistem kod 2T-a, koji se drugim rečima naziva rezonancija usisnog kola i o njemu se govori u mnogim literaturama.. pa će tako sa recimo istom dužinom usisnog kola različitih difuzora drugačije rezultirati na istom broju okretaja i o tome možemo da povedemo računa kada radimo projektovanje i tuning mašine...
ja se za sada nisam bavio ovime.. a moguće je to korigovati i degradacijom na usisnoj prirubnici, kao što je recimo kod mene bila 21mm, a karburator 24... odnosno 18 prirubnicom na 21 karburatoru itd...
videćemo, voljan sam testirati i fabrički karburator koji je 18mm, i to podeliti ovde sa svima... ne protivim se tuđim teorijama
Drnda:
ma razumijes ti to , ja sam samo htio reci da podtlak u kombinaciji sa zapremninom cilindra je usko vezan sa potrebnim promjerom karba...
prevelik karb samo usporava protok.. ali posto se ne upustam u tuning 4t motora, tu nemogu kvalitetan odgovor dati kao i ti koji to radis i sve mjeris i razumijes :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju