Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Rieju Toreo 50 4T
veruda:
sry stari ali tišina je jer smo šokirani, barem ja. nov sam tu na forumu i krenuo čitati tvoje od početka i još ne vjerujem šta si mu sve sačinio.
volio bi imati djelić tvoje volje i znanja, samo naprijed, pozdrav iz pule
Infernus:
Odlican projekt :icon_thumright:
Dal su u planu i neke druge preinake na skuteru (kočnice, ovjes..) ili se radi samo na mašini? :toothy11:
mmario73:
hvala
@grale stigao multivar za kymco mašinu, i paše 1:1 , izlaznost je odlična imam i neke slike samo da prbacim, sa starim remenom je na 1mm od vrha... za ventile nisam siguran razne teorije postoje.. bilo bi interesantno pronaći neku egzaktniju teoriju po tom pitanju,. ( stock je bio na 0,04 ?? )
@veruda.. no pro, zato je forum da pregazimo neke nedoumice zajednički.. hvala
@infernus .. ne nije plan samo za mašinu, na kinezu je sve loše, prednje vilice su prazne, zadnji amort je već samo feder, kočnice sam uspeo da isperem od ulja koje se nalilo iz vilica, i izmenjao sam kočiono crevo na čelično olpleteno, kao i novo ulje... strašno je ovo i voziti.. imam za to slike pa ću postaviti za koji dan
sve u svemu još se bavim podešavanjima, nisam nešto preterano zadovoljan.. motor nema neku spektakularnu snagu, ajd ima u odnosu na stock 4T ali ja očeukujem nešto više.. readio sam na karburatoru i na prenosu.. ima nekih poboljšanja, ali još ništa..
krajnja je 85 po satu, a to je za 10-12 manje po GPS-u.. lagano dođe do 80 i posle nabere tih 5 još postepeno... juče sam doneo nove baterije za obrtomer pa stavljam i njega da se malo upoznam sa režimom rada....
Matija97:
Obozavam pratit vase projekte,sve je popraceno kvalitetnim slikama i kvalitetno objasnjenim tekstom sta se radilo sto mi je odlicno :headbang: svaka cast :icon_thumright:
mmario73:
narednih dana se malo radilo na sređivanju prednje kočnice koja nikako nije radila.... izmenjao sam ulje koje je već bilo penušavo, na DOT4 i kočiono crevo, na ovo čelično opleteno koje smo kupili pristiglo na test, Octane 101 brendirano... Najveći problem je osim tog ulja bilo, što su prozevali semerinzi na prednjim viljuškama te se slilo ulje na kočione pločice i dobro ih podmazalo... Dakle sve sam to oprao , nagrdio brusnim papirom, izmenjao crevo i nalio novo ulje, provetrio i sada je da kažemo OK...
onako kako ga je kinez i predvideo, nije loše ali može mnogo bolje, pa unapređivanje kočionog sistema će još da usledi... sada ok koči, i velika je razlika na pritisku ručice prednje kočnice.. evo nekih slika
dakle crevo je predviđeno za ovu aplikaciju i sve štima... cena ovog creva je 23e, malo manje od pola cene nekih brendiranih tipa Hebo ili Galfer
e sledi prednji ventil, njega sam predvideo u nekim ranijim postovima, na jednom testu 3km od kuće je samo rešio da izleti... i naravno ostavi me sa praznom gumom.. hahh znao sam da će biti tako.. kad kinez reši da guma popušta, onda svi gumeni delovi na motoru počinju da se raspadaju evo i timing 2007 je kupljen , prešao je oko 2500 km što nije ni neka eksploatacija.. rećićemo 5-6 godina i menjaj !!
dalje sam radio na podešavanju karburatora, u motoru sada ima nekih 400km pa počinjem polako da se bavim glavnom diznom, evo i svećke sa stock diznom koja je oko 102 večine u poređenju sa dellorto M5 diznama
bledunjavo mi je to... ali pošto su ove M5 dizne za 4T karburatore sa manjim glavama, tačno mi dodiruje dizna ivicu jednog zakrivljenja lončeta, pa nije baš zgodno klasične M5 dell dizne upotrebljavati, ali nemam druge...
proverio sam još jedan put, 105 je nešto veća od ove stock, i krećem sa testom 105 i 108 na kratkim relacijama
stigao sam do 110-ke , i preformanse su počele da opadaju značajno... evo i svećice, dakle ostajem na 108 dizni, šraf za pilotku radi besprekorno, pozicija je na nekih 45 min, i period gušenja od previše vazduha --prema-- previše goriva je nekih pola kruga , tako da mi to deluje korektno...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju