I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
...zagrebčani, i svi koji se tako osjećaju... Dolazin malo u ZG najvjerojatnije u sridu, i ostat ću najvjerojatnije bar do iza vikenda... Volija bi što više vas sa foruma upoznat, sad kad mi se pruža dobra prilika... Od danas ću bit puno manje on-line, samo povremeno, sve tamo do 02.04. ali ću ipak povirit s vrimena na vrime... Pa pišite, ako se šta organizira u ZG i tako... Vidimo se...
Citat: Doomsday - 18 Ožujak, 2007, 20:09:35...zagrebčani, i svi koji se tako osjećaju... Dolazin malo u ZG najvjerojatnije u sridu, i ostat ću najvjerojatnije bar do iza vikenda... Volija bi što više vas sa foruma upoznat, sad kad mi se pruža dobra prilika... Od danas ću bit puno manje on-line, samo povremeno, sve tamo do 02.04. ali ću ipak povirit s vrimena na vrime... Pa pišite, ako se šta organizira u ZG i tako... Vidimo se... Evo ja bih organizirao neki meet subotu ili nedjelju... Lagana voznjica kroz grad, normalna po propisima i onda odemo u zlatnoga medu na pivu?!
Dakle, mili moji, ja san u ZG... Nisan često on-line, pa ako ima kakvih muvinga, molio bi ekipu moderatora da me trzne neko SMS-om i obavijesti o novostima... Thnx...
u nedjelju da subota otpada
Uhh... stvarno mi je neko hladno razdoblje naišlo, da bi se vozio (preko) 8 sati za ovaj susret... morat ću sačekat neki drugi... (nadam se da ćete uvažiti moju ispričnicu)...
OK, znači za sada je okvirno nedjelja popodne u igri... I bolje da ne idemo sa skutovima, radi vrimena, a i zaboravija san kacigu doma... Vidimo se, nadam se u što većem broju...
Shit, zaboravih kacigu doma... Jel imaš kakvu tutu za posudit...