I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
iskreno ni tajvanci nisu nesto, TGB moj npr. kocnice katastrofa, polozaj sjedenja i volana uzas, masina je stvarno super i na nju nemam prigovora, plastike su jako tanke i lako pucaju...premekan ovjes, katastrofa gume ...
Da vidis mene na mom jedino smeta sic,nekako me tjera prema napred,pa se nabijem sve do volana,pa izgledam ko neki klinac koji nemoze nogama do dole
Opet moram da se branim, sto cu.. Evo sa 5 kineza kolko ih imam, je ukupno predjeno preko 25000 i nijedan nikad nije stao, znaci samo redevno odrzavanje i pazenje i sve ok , i nikad na servis nisu bili, nego sve kuci u garazi radjeno ...
Pa umjesto bicikla su i dobri...
Meni pored kineza , najveca krsina od motora je speedfight i jet force , jedino jet 125 i ona verzija sa karb moze donekle proc al cjenu njihovu kada procitam pogotovo od 50 cc zeludac mi se okrene .
Opet čašpri gluposti... Pogledaj cijenu talijana pa se onda javi... Peugeot ne vrijedi ni manje ni više koliko košta... Kupi bolji skuter za te novce i dobiš kiflu od mene. (naravno, pričam za novi.)