evo danas pricam u 4 oka sa starim od jednog frenda,inace lik je zakon razumije se sve u skutere i sve kuzi u elektroniku,danas je sam radio alarm i neke elektornske karafleke pa sam se divio i cudio i ispitivo ga malo,kaze gust je to napravit ali jeftinije je kupit(htio sam da i meni napravi),inace vozi silverstonea sa 12 cola kotacima onaj veci(to su oni iz peveca za 4500kn),kupio ga je prosle godine i kad je imo 100 km zaputio se na more s njim(ja sam zino i nisam vjerovo), od bjelovara do paga(novalje) za 7 sati,sve je iso magistralom a do zagreba se vozio 45-50,dolje oko 60,uzeo je sa sobom vrecu i sator u slucaju kise,novce za kartu za autubus ako se sta dogodi i mobitel napunio bateriju,doso je bez ikakvih problema,motor danas ima 2000 km,na satu mu pise 900,jer je skino 1100 zbog tehnickog
ja jednostavno nisam mogo vjerovat motor je ko novi bez crtice na njemu sve pazeno i ocuvano, i sad ce ugradit kit 90 ccm jer mu je ipak malo preslab,po gradu se vozi ko luđak,inace ima oko 45 godina
evo sta da vam kazem,nisu ti motori tolko losi kolko se prica i nije problem u njima nego u nama nadobudnim klincima koji smo zeljni ubrzanja i brzine pa uvijek potezemo neke gluposti na njima zeleci ih uciniti boljima, a to uvijek rezultira krsenjem motora,treba naravno znat a ko zna ko ovaj covjek eto imat ce dobar motor
naravno preporuka je uzet odma kvalitetniji motor,neke bolje marke i vozit se bez brige,ali ko pazi moze i ovako