Evo update, u Nedelju 12.04.09. je bio dan, koji smo planirali za prvi test max brzine i prolaznog vremena. Kao za inat imali smo vetar koji je duvao preko 40Kmh. Bez obzira to nas nije sprečilo iako smo se morali poslužiti putem koji je dosta oštećen jer je jedino vetar u leđa odgovarao.. Sva merenja su relativna pa ću ih verovatno raditi opet kada za to uslova bude bilo...
Slike
Ovo je snimak sa mobilnog, malo se slabije vidi, krajnja 114 je sa mojom težinom i tel. u jednoj ruci. Put je dosta loš, pa sam pokupio par rupa.. Ovde je bitno zaključiti da prenosa više nema, i da je u trenutku kada obrtomer krene da ide gore 107Kmh, snaga biva sve manja i manja, kako i po fabričkoj krivi ovog RS2 izduva može da se zaključi.. Ako uzmemo u obzir da je ovo serijski cilindar i auspuh, sa ovim prenosom reklo bi se dosta... možda bi ovo bio kompromis gradske vožnje ne previše turiranog motora i krajnje brzine koja nije zanemarljiva
Evo izmerenih maksimalnih vrednosti, obrtaj je nerealan, jer preko 11k obrtomer ne meri kako valja, fali pravilnog impulsa sa palenja, pa zakuca u maksimalu... Postovao sam negde gore da je stock palenje do 11400 upotrebivo...
Evo testa 8/32 milje ili 402m, izmerene vrednosti odgovaraju dobili smo oko 0,7 sek bolje vreme nego prošle sezone, i značajno veću izlaznu brzinu, ovde može slobodno zaključiti da je start loš, jer je prenos predugačak, i da sam morao ostaviti 6g rolne da bi izašao u maksimalnu brzinu sa 9400 rpm-a, jer je u ovom obliku RS2 izduvu ovde centar..
I na kraju da vas pozdravimo,....