Baš sam o tome razmišljao, da malo uljepšam skuter.Neznam kak bi te ledice izgledale i gdje da ih stavim.Mislio sam stavit ispod poda onu neonku plave boje...
a malo pogledaj po netu ili po forumu,ledice su ti fenomenalne a nije ih teško napravit.
Evo ja san mislija u prostor ispod sica stavit zvučnike i ta čuda.Znan da ste već pisali o ovoj temi(rekli ste da troši puno akumulator itd.sve znan) ali ja san mislija ubacit još jedan akumulator ispod sica tako da mi ovog od skutera nebi trošija.E sad zna li itko može li se to izvest s akumulatoron
Oš prijateljski savjet...? Ostavi se ćorava posla... Ionako ti je napeto uzet neki motor, a ovaj skut možda prodat... Ulaži lovu u opremu za sebe i eventualno u održavanje onih stvari na skutu zbog kojih ćeš ga lakše prodat...
Da ti potkrijepin to, evo ti oglas iz malog Oglasnika Slobodne Dalmacije...
"HONDA CBF 250, stara godinu dana, prešla 4800 km, crvene boje, prodajem. Cijena 28.000 kn. Moguća zamjena za jači motor, star 3-4 godine.
..."
Pa tako nešto, još možda malo starije i povoljnije, na kraju lita... E to bi bija posa...
A imaš i ovo, ako ti je 125 kubika OK...
"Honda cbr 125r (predano 27.2.2007.)
2005 godište, još koji misec pod garancijon, servisiran,priša 6700km,repsol boja, neregistriran, oštećena pridnja maska,motor savršen, vilica nije zgažena.čuvan i pažen ka dite samo eto jedno proklizavanje...
Cijena: 10 000kuna
Telefon: 095 80 58040"
Ili ovo
"Honda cbr 125r (predano 30.1.2007.)
u odlicnom stanu,05.god, prodajem ili mijenjam za osobni automobil!
Cijena: dogovor!
Telefon: 0919504735
A za još manje para, isitna 2 takta, ali to bi išloooo...
"Honda nsr 125 (predano 13.2.2007.)
honda nsr 125, 92 god, papiri, neregistrirana, crveno-bijela, dobro stanje, 700€ ili zamjena za cross 125
Cijena: 700€
Telefon: 098-227-484"
Pa ti tuci lovu na pi*darije, nemoj štedit za kupovinu i posli sređivanje polovnog...