Da ne otvaram novu temu vezano za opremu iz Lidla........uglavnom imam same pohvale, pa krenimo redom:
hlace 499 kn........imaju podstavu, protektore i trebale bi bit nepromocive, za taj novac predobro, ja sam zadovoljan :
uzeo sam rukavice, oko 150 kn, takoder odlicne za tu lovu (nemam slike)........ali nakon par voznji sam primjetio da mi ne odgovaraju i uredno sam ih vratio i dobio lovu nazad.....btw to mi je najjaca fora kod njih, bitno je sacuvat racun i u roku 30 dana vratis i dobijes lovu nazad, bez ikakvih glupih pitanja i objasnjenja, jedino me zena kulturno pitala koji je razlog povrata jer mora napisat na povratnicu
kako sam dobio lovu od rukavica nazad, odmah sam piknuo moto torbu za 129kn........opet cu reci da je cijena smijesna za ono sta se dobije, torba cisto ok izgleda, ugodna je za nosit, ima hrpu dzepica, dosta je velika (bile su 3 razlicite velicine, ova je najveca), vezice za vezat oko struka i pasa, nepromociva itd. :
Jos jednom napominjem da se dobije lova nazad u roku 30 dana ak iz bilo kojeg razloga nisi zadovoljan, full korektno