Kontrola kvalitete u kineskim tvornicama je izuzetno slaba (cast iznimkama), tako da mozete kupiti novi motor koji ce vam trajati mjesec dana a moze trajati i 10 godina... Tako je to kod baotiana i njemu slicnih...
Tvrtka FYM mi djeluje jako ozbiljnom jer su kupili Sachs i imaju udjela u Franco Moriniju, sada se sire na europsko trziste i cini mi se da su se dobro pripremili za to a ne da su samo izletjeli sa proizvodima koji su zapravo poluproizvodi (s time mislim na baotian, kada se pojavio na nasem trzistu bio je katastrofa...)
Tu je firma HYOSUNG koja proizvodi kvalitetne motore ali ti motori i kostaju...
Naravno, kada je rijec o proboju nove marke na trziste ona mora prije svega konkurirati sa cijenom kako bi privukla kupce, ako se poklopi da je proizvod kvalitetniji od konkurencije istog cjenovnog ranga onda se povecava broj potrosaca te marke i moze se smatrati da je proboj na trziste uspio, s vremenom se poboljsava kvaliteta ali se i dizu cijene i stvara se brand!
Da se vratim na Lunu koju sam rastavio, pogledao i vozio...
Dizajn je vec provjereno uspjesan, iznenadila me elasticnost podnice koju smo savinuli za 180° i nije niti pukla niti je doslo do plasticne deformacije (trajne deformacije oblika), plastika se jednostavno vratila u prvotni polozaj (prije bih rekao da je to nekakva gumirana plastika, tocno koji je materijal nisam siguran)
Ostale plastike su tu negdje, po kvaliteti...
Imate jedan poveci osvrt na Lunu u prijasnjim postovima pod temom skuter do 5000 kn, samo cu se osvrnuti na to da je Lunin najveci hendikep prijenos koji joj ne omogucava da ide preko 76 km/h