Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ja mal krsim ali to je u granicam normale: tablica pod sicom, serđo na motoru, i nekad ograničenje zanemarim!!!!!
ma da to nije nista....samo kazna od par tisuća kuna... ma svi mi krsimo propise..neki manje neki više...
hehe...i ja cu stavit retrovizore....neću strahovat....nije radi kazne ,,vec je sranje sto ti skinu tablicu..sto si tehnicki neispravan.. kupit cu neke manje da liče na nešta...lol
stavio bi samo lijevi retovizor,jel moguce da mi napuca kaznu za to ili moram imati oba? znam da ima vec negdje pitanje na forumu,zanima me ima li netko bas iskustvo jednog retrovizora VS pandur VS kazna?
vozim se bez njih 3 godine i nikakvu kaznu nisam jos dobio,samo par "opomena" sad kako je krenulo điberima zaustavljat i izivljavat se na nama strah me zakurblat motor vec vidim koliko para cu im ostavit ...
a jel bi bila kakva kazna ak bi uzel one plastike sa volana ? i dal bi tak mogo poć na tehničkom ?
nekontam te
kad bi uzel one plastike kaj su na volanu (ono di je km/h sat i ta sranja) ?
oces rec kad bi skinuo te plastike*?
DA ! znači kad bi ih skinuo dal bi dobio kaznu kad bi me plavci zaustavili ,i dal bi mogao zak proć na tehničkom ?
mislim da nebi dobio kaznu za to.......a za tehnicki sumnjam da bi prošao....a sad neznam