Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
nemam apsolutno blage veze,retardirano...taman me uhvatio a plastiku sam farbao i susila se taj dan...rekao je da mogu za to dobiti kaznu,treba zvat MUP i raspitat se....tko zna
Ovako...nešto smo ja i frend raspravljali danas u školi.Uglavnom,ako nekoga uhvate da vozi auto,a ima polozenu samo A1 kategoriju da li on dobiva kaznu od 5 do 15tkn(kao da uopce nema dozvole) il onu manju za posjedovanje vozačke dozvole krive kategorije(čini mi se oko 2000kn)
Placa 2000
jesi siguran?
E hvala,to je i bilo moje mišljenje,al me on uvjervao da je 5 do 15 tkn...jer su ga na skutu bilu uhvatili ljetos bez dozvole ikakve pa su mu rekli da je kazna 5 do 15,al ga na kraju na sudu pustilo...
Dobijes zabranu neka tri mjeseca ako prije nisi imo nekih kazni tog tipa, toliko sam ja upucen.. I jos nesto, npr. ako uhvate mladog vozaca i uhvate te s autom sa nekih 1.0 promila, koliko ostajes bez vozacke? i kolika kazna te sljedi ?
odgovori na sva pitanja:http://narodne-novine.nn.hr/clanci/sluzbeni/339713.html
Ćosa ispipavam teren hahaha, sala..ma cisto me onako zanima... kako i sta
aj kad vec ispipavas ispipaj i za mene mislim zakon jel mogu bar konzumova kolica voziti odnosno biti suvozač kad se naločem!!!!!!!!!!!