Ulovili me nakon sta sam kupio motor 1 tjedan, znaci prije nekih par tjedana, ja izlazio iz jednosmjerne, motor je imao oko 600 km napravljeno i sad meni zvoni mob, vadim ja to, javim se preko razglasa, evo ti murjak ide po glavnoj cesti i skrene lijevo u drugu ulicu i pogleda me, ja probljedio brzo mob u djep a on stane i pokaze mi rukom da dodem, ja se brzo okrnem, da vidim dali se mogu okrenut pa da mu nekako sturnem, bio na beverlyu, ja gledam iza napred iza naprijed, a on u mene, krenem lagano naprijed prema njemu, i gledam kuda bi, ali imam blokadu, ulovit ce me pa ce srat ovo ono, i ja jebes ti sve dodem ja do njega, i on mene, sta je neda ti se natjeravat samnom, ja nemu, budala reko, jos kad bi mi i iso nesto mozda i bi, ali u zayebanciji, a u sebi mrtav ozbiljan, i sad on mene pita prometnu, vozacku, i nes mi gleda prednji kraj zbog dioda, a vozacke nemam, a on poceo tamo smijat se ko lud, i sad on mene pita osobnu, dam ja to njemu, a nikako se izvuc, ja poceo pucat patke da idem na vozacki, a jos se nisam ni bio upiso, i nes muljam, da sam samo uzeo djir, da mi doma neznaju, da imam blokade i da sam iso do frenda pokazat, i on meni da kontakt na mom motoru i vidi tamo ima napravljeno ja mislim bilo je 640 km, i pita, ovo si ti vozio, ja iz topa ne ne, to stari vozio, neda on meni, ali ne popusta, i dode jadna skica, poznanik, i kaze murjak meni kao nes, ako ti je prvvi prekrsaj nista neces dobit, a poznanik, pred murjakom, daj ajde samo seru, tako i meni zbog auta, pa imam zabranu 2 godine, i kaze pred murjakom, sta si budalo stao, da sam ja bio sa svojim apnom, brzo u sumu, pa neka on zamnom, murjak gleda wtf, reko mi je dobiit ces cestitku doma, sada guraj motor pred menom, da te ne vidim, ae bok, ja pali pilu i proso gore, i taman jos dvojica u suprotnom smjeru na gileri i jos jednom bez kaciga, vozackih, jedan nije ni regisitrio, i njih ne ulovi