ako si isti dan iza toga bia na tehnickom odneses prometnu i pokazes kad je registriran na taj dan i mogu ti puvat..
a nista onda cu saznat na vlastitoj kozi... neman tablice na njemu 6 miseci... nikako da iden do plasticara da mi napravi undertail.. sve ono sutra cu.. sutra cu
neznan jesi potpisa sta tamo na licu mista al ako nisi opet ti nemogu nista....
i mos ga sporit tako sta je on tebi duzan pisat kaznu tj. izrec prekrsajnu prijavu i dat na papiru koliko si kuna kriv.... ako toga nema.. soli na rep ti mogu stavit ..
inace ako ti bude kakva veca kaka sa policijon.. kad ti je rociste posaljes odvjetnika da kaze kako nisi sposoban i da trazis odgodu... i to ti uglavnom zavrsi u zastari... jer se ne bahcu s ljudima koji imaju odvjetnike.. bez odvjetnika si ziva meta
Što se tiče ovog s odvjetnikom bolje nemojte
Rođak mi u tim vodama i znam kolko dođe izlazak na ročište.Evo primjer:Za prometni prekršaj da te brani:-izlazak na prvo ročišta:700kn(može naplatit po duploj tarifi,dakle 1500kn)
-izlazak na 2ročište ista cijena
-za raspravu ista cijena
Ukupno najmanje 5t kunića
Ak nisi 100%siguran nevrijedi ići na sud pisat žalbu,inače odvjetnička struka je toliko jaka i jedina da sama sebi donosi cjene,znači ako on ocijeni da je previše vremena uložio u tvoj slučaj naplačuje po duploj tarifi.Dobro to je druga tema,a kad nemaš vozačku ovak je meni ispalo(riješio preko veze kaznu)Bez vozačke,nije registriran i vrijeđanje službene osobe(zato što se nisam podvrgnio Alko-testu
,pa nemogu stojat a još da pirim
)=4200Kn Mislim da nije puno kad uzmem sve u obzir